Yritysyhteistyö

Tiedon Polku -logo

 

Tiedon polku on Tietojohtajakilta Man@gerin ja yritysten välinen yhteistyömuoto. Sen tarkoituksena on mahdollistaa opiskelijoiden ja yritysten välinen tiivis yhteistyö läpi opiskeluajan sekä lähentää yrityksiä ja Tietojohtamisen opiskelijoita.

Miten yhteistyö toimii?

Tietojohtajakilta Man@ger tarjoaa Tiedon polku -yhteistyökumppaneilleen joustavia ja täysin räätälöitävissä olevia yhteistyövaihtoehtoja. Sopimus rakennetaan siten, että yhteistyö palvelee molempien osapuolten etuja. Parhaiten yhteistyömuodoista saa lisätietoa kysymällä niistä suoraan killan yritysvastaavalta, joka vastaa mielellään kysymyksiinne.

Yrityksen näkyminen Man@gerin jäsenten keskuudessa varmistetaan aktiivisella yhteistyöllä ja monipuolisilla mahdollisuuksilla tulla esille. Yritysten on mahdollista mainostaa itseään esimerkiksi opiskelijoiden haalareissa, killan lehdessä, useissa tapahtumissa, sähköpostilistoilla ja kiltahuoneella. Parhaimmillaan se tuottaa molemminpuolista etua kestävänä ja jatkuvana yhteistyönä. Pyrimme aina kehittämään yhteistyömallejamme ja siten luomaan yrityksille uusia tapoja tiivistää yhteistyötä killan kanssa.

Miksi yhteistyö kannattaa?

Tiedon polku -yhteistyömuoto tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden rakentaa kestävä yhteistyösuhde ainejärjestön ja sen kautta myös tietojohtamisen koulutusohjelman opiskelijoiden välille, parantaa imagoa opiskelijoiden silmissä, lisätä yrityksen näkyvyyttä sekä turvata tulevaisuuden osaaminen verkostoitumalla potentiaalisiin tuleviin työntekijöihin jo opiskeluvaiheessa. Tiedon polku -yhteistyön avulla yrityksillä on loistava mahdollisuus kasvaa opiskelijoidemme keskuudessa yhdeksi halutuimmaksi ja tavutelluimmaksi tulevaisuuden työnantajaksi. Yhteistyön avulla yrityksellä on mahdollisuus lisätä tunnettavuuttaan tulevaisuuden työntekijöiden, asiakkaiden sekä päättäjien keskuudessa.

Mitä seuraavaksi?

Jos kiinnostuit mahdollisuuksista rakentaa yhteistyötä Tietojohtajakilta Man@gerin kanssa, ota rohkeasti yhteyttä yritysvastaava@tietojohtajakilta.net.

Mukana Tiedon Polku- yhteistyössä:

aTalent

aTalent Recruiting auttaa nuoria korkeakoulutettuja löytämään oman alansa työpaikan. Tarjoamme työmahdollisuuksia osa-aikaisista opintojen oheen sopivista töistä kesätöihin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Liity rekisteriimme sivuillamme ja olet askeleen lähempänä unelmiesi työpaikkaa!

ABB

ABB on teknologiajohtaja, joka edistää teollisuuden digitalisaatiota. Innovointimme on jatkunut yli 130 vuoden ajan. ABB:llä on neljä asiakaskeskeistä globaalisti johtavaa liiketoimintaa: Electrification, Industrial Automation, Motion ja Robotics & Discrete Automation, joita tukee yhteinen, digitaalinen ABB Ability™ -alusta. ABB:n Power Grids -liiketoiminta divestoidaan Hitachille vuonna 2020. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 147 000 henkilöä. Lue lisää osoitteessa: abb.fi

Academic Work

Olemme nuoriin ammattilaisiin erikoistunut henkilöstövuokraus- ja rekrytointiyritys. Kauttamme työllistyy vuosittain tuhansia nuoria ammattilaisia, eli opiskelijoita ja 0-5 vuotta oman alan työkokemusta omaavia asiantuntijoita. Meillä on jatkuvasti haussa valtakunnallisesti n. 150-200 työpaikka ja noin kolmannes näistä on IT-alalla!
Ammattirekrytoijamme rekrytoivat nuoria ammattilaisia myös modernin rekrytoinnin keinoin – eli he headhunttaavat yhä useamman ammattilaisen uuteen rooliinsa. Luomalla profiilin nettisivuillamme varmistat löydettävyytesi ja voit saada kutsun työhaastattelun hakematta edes koko paikkaa.

CGI

CGI on globaali it-konsultointiyritys, joka tuottaa palveluja hyvin monialaisesti asiakkaiden it- ja liiketoimintaprosessien kehittämisen tueksi. CGI:llä on lähemmäs 80 000 asiantuntijaa 40 eri maassa, joista 4000 Suomessa. Palkkaamme vuoteen 2020 mennessä 1 000 nuorta osaajaa Future Talent-trainee ohjelmaan, pyrkimyksenämme auttaa nuoria uransa alkuun. Tarjoamme lukuisia erilaisia tehtäviä eri puolilla Suomea. Lisätietoja: https://www.cgi.fi/fi/ura.

Deloitte

Digia

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 200 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä.

EY

EY on globaali tilintarkastuksen, verotuksen, juridiikan, yritysjärjestelyiden sekä liikkeenjohdon konsultoinnin asiantuntija. Suomessa olemme alamme johtavia yrityksiä ja meillä on koko maan kattava verkosto: yli 1000 asiantuntijaa. Korkealaatuiset palvelumme vahvistavat luottamusta pääomamarkkinoiden ja talouden toimintaan kaikkialla maailmassa. Työllämme rakennamme parempaa työ- ja liike-elämää sekä toimivampaa maailmaa asiakkaillemme, omalle henkilöstöllemme ja yhteisöille, joissa toimimme.

Gofore

Gofore on digitalisaation asiantuntijayritys, joka tarjoaa uuden ajan palveluita yksityisen ja julkisen sektorin toimijoille muutoksen kohtaamiseen. Missiomme on muuttaa maailmaa paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Palvelumme kattavat koko arvoketjun – johdon konsultoinnista palveluiden muotoiluun ja rakentamiseen sekä pilvipalveluihin. Goforelaisia on Helsingissä, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa sekä ulkomaisilla toimistoilla lähes 600. Suomen paras ja Euroopan toiseksi paras työpaikka Great Place to Work® 2017 -tutkimuksessa vuonna 2017.

Leanware

Lime Technologies

Lime Technologiesin perusti kolme opiskelijakaverusta Ruotsin Lundissa vuonna 1990. Nykyään meitä on jo lähes 280 työntekijää Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa ja Alankomaissa, mutta yritämme pitää kiinni pienen ja ihmisläheisen yrityksen ilmapiiristä. Ruotsissa olemme jo saavuttaneet asiakkuudenhallinta-alan (CRM) markkinajohtajuuden, ja kaiken kaikkiaan ratkaisujamme käyttää 4 500 yritystä ja yhteisöä. Hoidamme koko tuoteketjun itse ilman välikäsiä – tuotekehityksen, markkinoinnin, myynnin, ratkaisujen toteutukset ja asiakaspalvelun.

Oscar Software

Oscar Software on suomalainen ohjelmistopalveluyritys, joka tarjoaa pk-yrityksille toiminnanohjausratkaisuja, verkkoliiketoiminnan ratkaisuja sekä liiketoimintapalveluja, kuten taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja digitaalisen markkinoinnin palveluja.

Oscarilla työskentelee opiskelijoita muun muassa Oscarin omassa tuotekehityksessä ja Oscar Talousosastolla®. Oscarilla opiskelija pääsee yhdistämään opinnot ja käytännön työtehtävät ja kehittymään niiden kautta oman alansa ammattilaiseksi. Töitä on tarjolla ympäri vuoden joustavasti opintojen oheen.

Pinja

Pinja on teknologiayhtiö joka keskittyy digitalisaatioon ja teollisuuden uudistamiseen.
Asiakkaamme ovat teollisia toimijoita, jotka haluavat hyödyntää teknologiaa ja uusia liiketoimintamalleja kilpailijoitaan nopeammin ja tehokkaammin.

Olemme vastuullisesti toimiva ja luotettu kumppani. Tehostamalla asiakkaidemme toimintaa autamme heitäkin kestävämpään liiketoimintaan maailmassa, joka tarvitsee vastuullisia ratkaisuja nyt enemmän kuin koskaan.
Meitä on jo yli 500 Pinjalaista yli 10 paikkakunnalla Suomessa. Tule mukaan!

Profit Software

Profit Software on ohjelmistotalo, jonka kirkkain osaaminen löytyy finanssisektorilta sekä muilta yhteiskunnalle tärkeiltä toimialoilta. Koodarimme, konsulttimme ja analytiikan asiantuntijamme auttavat asiakkaitamme digitalisoimaan palveluitaan ja toimintojaan, ja olemmekin asiantuntijaroolissa mukana vaikuttamassa alojen tulevaisuuden kehitykseen. Profitlaisen tunnistaa auttavaisesta asenteesta niin työkavereita kuin asiakkaitakin kohtaan. Liity yli 230 asiantuntijan kasvavaan joukkoon!
Tutustu meihin: https://profitsoftware.com/

Solita

Solita on teknologia-, strategia- ja designyritys.Valjastamme ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää. Olemme muutosvoima, joka luo uusia toimintatapoja, palveluja ja teknologiaratkaisuja uudistaen yrityksiä ja yhteiskuntaa.
Vuonna 1996 perustettu Solita työllistää lähes 1000 strategisen konsultoinnin, palvelumuotoilun, ohjelmistokehityksen, analytiikan, pilvipalvelujen ja integraation erikoisosaajaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Belgiassa ja Saksassa.

Visma

Visma on eurooppalainen ohjelmistotalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Visman kasvaessa vauhdilla, etsimme jatkuvasti tulevaisuuden osaajia. Jos sinulla on tahtoa ja draivia menestyä yhdessä Euroopan innostavimmista teknologiayrityksistä, kuulisimme mielellämme sinusta. Kurkkaa urasivumme ja seuraa Vismaa LinkedInissä sekä Visma Finlandia Instagramissa, Facebookissa & Twitterissä.