Opintoneuvoja

Tietojohtamisen opintoneuvoja on Joonas Schroderus. Opintoneuvoja auttaa kaikissa opiskeluihin liittyvissä ongelmissa ja haasteissa, etenkin jos ongelmana on lukujärjestyksien laatiminen ja HOPS-järjestelmän käyttö. Opintoneuvoja myös tarkistaa HOPSeja. Yhteyttä voi kuitenkin ottaa missä tahansa opintoihin liittyvässä asiassa. Opintoneuvoja auttaa sinut eteenpäin oikealle ihmiselle, jos ei itse tiedä vastausta kysymyksiin.

Opintoneuvoja on myös tietojohtamisen opiskelija, joten neuvojan huoneen kynnys on matala. Opintoneuvojan huone on FA115. Huoneella on päivystystä 4 h viikossa, jolloin kuka vain voi käydä kyselemässä opinnoista.

Opintoneuvojan päivystysajat vaihtelevat periodista riippuen. Saat ne selville hakemalla TUNI Intrasta ’opintoneuvoja’, avaamalla hakutuloksen ’Ohjaustahot ja yhteistiedot: Tiedekuntakohtaiset palvelut’ > Tekniikan ja luonnontieteiden (ENS) tiedekunta > Opintoneuvojat > Tietojohtaminen. Suora linkki hakuun: https://www.tuni.fi/opiskelijanopas/kasikirja/uni?search=Opintoneuvoja

Opintoneuvojan sähköpostiosoite on tijo.opiskelu.tau [ät] tuni.fi