Hallitushalukkuus

Huh! Oheisella lomakkeella voit ilmoittaa halukkuudestasi ensi vuoden hallitukseen. Lomakkeen täyttäminen ei maksa mitään, ei sido mihinkään eikä sillä varsinkaan häviä mitään.

Tämä härpäke on täysin irrallinen kaikesta virallisuudesta. Hallitukseen voi hakea myös ilman lomakkeen täyttöä, tämä sivu on vain maailman paras paikka itsensä mainostamisen ja tunnetuksi tekemiseen. Erityisesti varsinaisen hallituksen pesteistä kiinnostuneiden kannattaa ilmaista halukkuutensa viimeistään viikkoa ennen syksyn yleiskokousta, jotta hallituksenmuodostajaehdokkaat osaavat ja ehtivät haastatella kaikki kiinnostuneet.

Syksyn 2020 yleiskokous järjestetään maanantaina 9.11., joten halukkuudesta kannattaa ilmoittaa 1.11. mennessä. Virallinen toimihenkilöhaku tapahtuu tämän linkin kautta.

Hallitus?

Hallitus on killan päättävä elin, jonka toimikausi on yksi kalenterivuosi. Killan varsinainen noin yhdeksän hengen hallitus valitaan syksyn yleiskokouksessa. Nykyinen vaalitapa on, että jäsenistö äänestää yleiskokouksessa keskuudestaan hallituksenmuodostajan, joka ehdottaa hallitusta vuodelle 2021. Pian tämän jälkeen vastavalittu hallitus kerää itselleen joukon toimihenkilöitä, jotka käytännössä ovat kaikessa mukana missä hallituskin. Puhuttaessa killan hallituksesta tarkoitetaankin yleensä tätä toimareiden ja hallituksen muodostamaa überhupaisaa porukkaa.

Hallitukseen voivat hakea kaikki killan jäsenmaksun maksaneet, ja toimihenkilöksi voidaan valita myös jäsenistön ulkopuolinen henkilö. Myös fuksit ovat erittäin tervetulleita hakemaan mukaan kiltatoimintaan! Aikaisemmat hallitukset ja hallituspestit voi käydä kurkkaamassa täältä.

Ilmoita halukkuutesi hallitukseen 2021

Nimeni:
Pestit johon haen:
Vapaa sana (Kuka olet? / Miksi juuri sinä? / Aikaisemmat (kilta)kokeilut?)
Muista myös mainita, haetko:
  • Hallituksenmuodostajaksi
  • Hallitukseen
Suomen presidentin (Niinistön) etunimi (spämminesto):

Halukkuutensa jo ilmoittaneet

Olli Pettersson

Pestit: Puheenjohtaja

Jaaha, panokset kovenee.

Meikäläinen hakee pestien Mersuun eli killan puheenjohtajaksi (hallituksenmuodostajaksi).

Nimi on tosiaan Olli Pettersson ja oon 3. vuoden tietojohtaja ja killan sohvien kova kuluttaja. Killan toiminnassa oon ollu mukana heti fuskivuodesta lähtien. Vuosi 2019 meni graafikon hommissa puuhastellessa ja tästä nousujohteinen hallitustoimijan ura jatkui vuoden 2020 hallituksen viestintävastaavaksi. Tähän astisen hallitustoimijan uran aikana mulle on ollut tärkeää toiminnan kehittäminen, tästä esimerkkinä 2019 killan oven ja beer pong pöydän teippaukset, sekä 2020 täysin uudistunut viikkotiedote. Kokemusta killan toiminnasta on siis ihan muhkeesti ja oon ollut aktiivisesti vaikuttamassa killan toimintaa. Haluasinkin olla mukana vaikuttamassa myös tulevaisuudessa.

Kolmen vuoden aikana tietojohtajakillasta on muodostunut itselleni melkein kuin toinen perhe. Haluan olla luomassa samanlaista yhteenkuuluvuuden tunnetta myös muille jo tietojohtamista opiskeleville, tuleville opiskelijoille ja joskus tietojohtamista opiskelleille. Tämän yhteisön kehittämiseen ja vaalimiseen tietojohtajakilta Man@gerin puheenjohtajan pesti on aivan loistava. Oman yhteisömme lisäksi olen kolmen vuoden aikana päässyt tutustumaan myös moniin muihin Hervannan ja keskustan ainejärjestöjen toimijoihin.

Puheenjohtajana haluan tulevana vuonna kehittää erityisesti jäsenistön vaikutusmahdollisuuksia. Vaikka erilaisia kyselyitä, palautekanavia sun muita on tähänkin asti ollut, on mielestäni dialogi jäänyt vain kiltahuoneelle epävirallisempiin keskusteluihin. Jotta kilta pystyy palvelemaan koko jäsenistöä, kaikkien ääni on saatava paremmin kuuluviin ja toiminnan kehittämisessä on otettava jäsenistö paremmin mukaan.

TL;DR:
Mitä: Olli Pettersson puheenjohtajaksi 2021
Miksi: hallituskokemusta löytyy ja palava halu viedä kiltaa eteenpäin joukkueena
Milloin: Syysyleiskokouksessa 9.11

KiltaCv:
- Haalaritiimin saunavastaava 2018
- Graafiikko 2018-2019
- Jäynävastaava 2019
- Viestintävastaava 2019-2020

Muut suuret saavutukset:
- Pubirundin voitto 2018
- Eniten omia maaleja killan NHL 2019-pelissä vuoden 2019 aikana
- Top 2 bp-pelaaja joukkueessa Petri Nygårdin nimipäivät Akateemisen BeerPongin MM-kisoissa 2019
- 0 kpl lukemattomat viikkotiedotteet 2019-2020

Nea Virta

Pestit: Puheenjohtaja

Hellurei jäsenistö,

Mä haen vuoden 2021 hallituksen puheenjohtajaksi ja täten myös hallituksen muodostajaksi.

Olen kolmannen vuoden Man@geri ja ollut opintojen alusta alkaen killan toiminnassa mukana aktiivisesti. Molemmat hallitusvuodet on tullut vietettyä yritystiimissä. XQ-toimarina pääsin järjestämään ikimuistoisia tapahtumia ja solmimaan Tiedon polku -sopimuksia yhdessä tiimin kanssa. Tänä vuonna yritysvastaavana olen päässyt johtamaan yritystiiimiä ja edustamaan kiltaamme yritysmaailmassa. Yksi tämän vuoden tavoitteistamme oli yhdenmukaistaa Tiedon Polku- sopimuksien sisältöä suhteessa hintaan ja mielestäni olemme onnistuneet saavuttamaan tavoitteemme. Toimin myös killan varapuheenjohtajana tänä vuonna, joten käsitystä puheenjohtajan toimista löytyy.

No millainen henkilö mä sit olen? Viime vuoden hallituslaiset kuvailivat mua viimeisessä kokouksessa seuraavilla sanoilla: ”päättäväinen, aikaansaava, ihq ja luotettava”. Sanoisinkin, että tulen kaikkien kanssa toimeen ja osaan sopeutua tilanteeseen kuin tilanteeseen. Toimin valmentajana yli 5 vuotta jalkapallossa, joten osaan tulkita ihmisiä hyvin ja kuunnella muiden toiveita. Kokemusta siis ihmisten johtamisesta ja ryhmäytymisestä löytyy ja koenkin kokemuksestani olevan hyötyä puheenjohtajana toimiessa. Olen myös erittäin hyvä delegoimaan hommia, mutta silti pitämään kaikki narut käsissäni.

Puheenjohtajana toimisin tasapuolisesti kaikkia kohtaan ja ajaisin aina koko jäsenistön etua. Olisin rento puheenjohtaja, mutta samanaikaisesti myös asiallinen ja aikaansaava. Loput lupaukset kuulette yleiskokouksessa, joten tulkaahan paikalle ja äänestäkää mua!

Kilta CV:
Haalarivastaava 2018
Jäynä- ja härvelitiimi 2018
XQ-toimari 2019
Case Fakton projektipäällikkö 2020
Yritysvastaava ja VPJ 2020

Piia Niinikoski

Pestit: Yritysvastaava

Haen hallitukseen yritysvastaavaksi.

Oon nyt vuoden saanut olla mukana killan hallituksen toiminnassa, ja se on ollut tosi kivaa. Oon oppinut monenlaisia hyödyllisiä juttuja, joten killan perus toimintatavat, kokouskäytänteet ja yritystiimin tehtävät on tuttuja.

Tänä vuonna korona sotki suunnitelmia XQ-toimaripestin osalta, mutta oon tällöin pystynyt/halunnut olla aktiivisempi jäsen yritystiimissä ja hoitanut samanlaisia asioita kuin yritystoimarit. Näin ollen oon päässyt paremmin perille koko tiimin toiminnasta ja haluaisin tosi paljon jatkaa tässä tiimissä. Toiminnassa on vielä kehitettävää, ja voisin jatkokaudella puuttua näihin haasteisiin yhdessä yritystiimin kanssa.

Oon täsmällinen, oma-aloitteinen ja ahkera tyyppi, joka osaa myös delegoida tarvittaessa tehtäviä eteenpäin. Tiimin vetämisestäkin löytyy kokemusta. Mikäli mut valittaisiin hallitukseen, olisin varmasti samanlainen aktiivinen tyyppi kuin tänäkin vuonna. Osallistuisin kokouksiin ja muihin asioihin innokkaasti sekä pitäisin huolta, että killalta löytyy rahaa!

Man@ger CV:
Haalaritiimin puheenjohtaja 2019
XQ-toimari & TEK-vastaava 2019-2020
Pronssinen pienoismerkki haalariprojektista ja kavereiden auttamisesta :)