Hallitushalukkuus

Huh! Oheiselle lomakkeella voit ilmoittaa halukkuudestasi ensi vuoden hallitukseen. Lomakkeen täyttäminen ei maksa mitään, ei sido mihinkään eikä sillä varsinkaan häviä mitään.

Tämä härpäke on täysin irrallinen kaikesta virallisuudesta. Hallitukseen voi hakea myös ilman lomakkeen täyttöä, tämä sivu on vain maailman paras paikka itsensä mainostamisen ja tunnetuksi tekemiseen. Erityisesti varsinaisen hallituksen pesteistä kiinnostuneiden kannattaa ilmaista halukkuutensa viimeistään viikkoa ennen syksyn yleiskokousta, jotta hallituksenmuodostajaehdokkaat osaavat ja ehtivät haastatella kaikki kiinnostuneet.

Syksyn 2019 yleiskokous järjestetään tiistaina 26.11., joten halukkuudesta kannattaa ilmoittaa 15.11. mennessä. Virallinen toimihenkilöhaku tapahtuu tämän linkin kautta.

Hallitus?

Hallitus on killan päättävä elin, jonka toimikausi on yksi kalenterivuosi. Killan varsinainen noin yhdeksän hengen hallitus valitaan syksyn yleiskokouksessa. Nykyinen vaalitapa on, että jäsenistö äänestää yleiskokouksessa keskuudestaan hallituksenmuodostajan, joka ehdottaa hallitusta vuodelle 2020. Pian tämän jälkeen vastavalittu hallitus kerää itselleen joukon toimihenkilöitä, jotka käytännössä ovat kaikessa mukana missä hallituskin. Puhuttaessa killan hallituksesta tarkoitetaankin yleensä tätä toimareiden ja hallituksen muodostamaa überhupaisaa porukkaa.

Hallitukseen voivat hakea kaikki killan jäsenmaksun maksaneet, ja toimihenkilöksi voidaan valita myös jäsenistön ulkopuolinen henkilö. Myös fuksit ovat erittäin tervetulleita hakemaan mukaan kiltatoimintaan! Aikaisemmat hallitukset ja hallituspestit voi käydä kurkkaamassa täältä.

Ilmoita halukkuutesi hallitukseen 2020

Nimeni:
Pestit johon haen:
Vapaa sana (Kuka olet? / Miksi juuri sinä? / Aikaisemmat (kilta)kokeilut?)
Muista myös mainita, haetko:
  • Hallituksenmuodostajaksi
  • Hallitukseen
Suomen presidentin (Niinistön) etunimi (spämminesto):

Halukkuutensa jo ilmoittaneet

Joonas Schroderus

Pestit: Opintovastaava

Hei vaan!

Mun nimi on Joonas Schroderus, toisen vuoden maisterifuksi ja hallituksen opintovastaavaksi hakija.

Kuten moni toivottavasti tietää, toimin meidän nykyisenä opintoneuvojana. Jo se varmaan kertoo siitä, että mua kiinnostaa mitä meidän opetuksessa tapahtuu ja miten esimerkiksi ihmisten HOPS:t etenee. Uskoisinkin, että olisin loistava opintovastaava, koska mulla on jo nyt aika hyvä käsitys siitä, mitä meidän opinnot on ja mitä ne tulee olemaan & miten tästä voi jatkaa.

Ihmisenä oon empaattinen, minkä takia ajauduin opintoneuvojankin tehtäviin. Haluan siis tehtävässäni klisesisesti sanottuna taata sen, että kaikkien mielipiteet tulee kuulluksi!

CV:
-Nykyinen opintoneuvoja
-Nykyinen yritystoimari
-Suosittelijoita: on
-Lisätietoa @joonassch

Eetu Jokinen

Pestit: Saunavastaava ja yritysvastaava

Mmmoro!
Mä oon Eetu, toisen tai kolmannen vuoden Man@geri, en oo ihan varma... Joka tapauksessa kiinnostus hallitustoimintaan on iskenyt kuin joku, joka iskee tosi tosi lujaa.

Saunavastaavana tavoitteeni olisi tarjota löylyjä yhä enemmän, kovempaa ja paremmin. Lisäksi tiedostan nesteytyksen tärkeyden hyvän suorituksen mahdollistajana.

Yritysvastaavan pesti kiinnostaa elementtinä. Kokemuksia yritystoiminnasta on kesätöiden kautta, joten yritysmaailma on minulle jo entuudestaan hyvin tuttu.

Mainittavaa:
-Voittamaton ja kuolematon
saunakisoissa (toistaiseksi)
-Osaan nimetä useita yrityksiä,
esim. öö, no nyt ei yhtää mielee

Sonja

Pestit: IT-konsultti

Anteeksi spämmi, tuli tässä keskustellessa esiin, että pitäisihän minun toimia itseasiassa IT-konsulttina. Meidän mielestä (Jaakko, Sonja ja Aleksi) on outoa, ettei tietojohtajakillalla ole yhtään IT-konsulttia. Konsulttina voisin siis virallisesti tehdä asioita mistä tykkään, eli heilutella pitkiä käsiäni. Ja voisin valvoa killan tietoturvaa.

Lisä CV:
kyberturvallisuus
tietoliikennetekniikan perusteet
Ja tietty python

Sonja

Pestit: IT-velho

Aleksin innoittamana voisin hakea IT-mestariksi tai IT-velhoksi eli IT-toimariksi! Olisin ehkä IT-mestarina sellainen vähän perinteisempi IT-vastaava. En koe selviytyväni pestistä yksinään, eli voisin toimia IT-vastaavan apulaisena.

CV:
Omistan tietokoneen
Ja lisänäytön tietokoneelle
Käytän myös hiirtä

Eemil Mennala

Pestit: Saunavastaava

Moi!

Olen siis Eemil Mennala ja olen toisen vuoden opiskelija. Haen uuteen hallitukseen Saunavastaavan tehtäviin. Olen päässyt nauttimaan huikeista saunailloista reilun vuoden ajan, joten haluaisin tarjota myös oman panokseni niiden järjestämisessä. Saunomisesta tiedän sen verran, että puulämmitteinen kiuas on parempi kuin sähkölämmitteinen kiuas.

Muuta huomioitavaa:
Lempiaine koulussa: IMA 3
Kävelevä niilo22-suomi-sanakirja

Aleksi Raatala

Pestit: IT-vastaava

Morjesta!

Mää oon Aleksi, opiskelen kolmatta vuotta ja haen uuden hallituksen IT-vastaavaksi.

IT-vastaava on perinteisesti ollut toimari-tason pesti, mutta vuoden tässä pestissä toimineena olen huomannut, että tietojärjestelmien laajuuden ja tietoturvan kasvavan merkityksen johdosta resurssit eivät riitä yhdellä henkilöllä ylläpitämisen lisäksi myös niiden kehittämiseen. Ehdottaisinkin, että pesti tulisi jakaa IT-vastaavaksi ja IT-toimariksi, muodostaen killalle oman IT-tiimin.

Tällä hetkellä IT-vastaavalla on ylimmät oikeudet killan tietojärjestelmiin, jossa säilytetään myös arkaluonteisia dokumentteja. IT-vastaava ei kuitenkaan ole millään tavalla juridisessa vastuussa toiminnastaan, mikä luo mahdollisissa tietoturvaloukkauksissa killan hallitukselle vaarallisen asetelman. Tämä voidaan kuitenkin välttää nostamalla IT-vastaava hallitukseen, tehden hänestä vastuuvelvollisen. Vastuuvelvollisuus jatkuisi luonnollisesti koko IT-tiimiin.

Mielessäni on kuva Tietokonejohtajakilta Man@gerista, joka monella tasolla edistyksellisenä järjestönä lainehtii tekniikan aallonharjalla, hyödyntäen kaikkia uusimpia teknologisia edistysaskelia. Näin ei kuitenkaan todellisuudessa ole, ja esimerkkiä ei tarvitse etsiä näitä verkkosivuja kauempaa. Tämä ei kuitenkaan johdu kiinnostuksen puutteesta, vaan yksinkertaisesti siitä, että tietojärjestelmien kokonaisvaltaiseen kehittämiseen kuluu liikaa resursseja. Tulevaisuudessa IT-tehtävien kahtiajako mahdollistaisi IT-vastaavan keskittymisen kehitystyöhön, jota killan IT toden totta tarvitsee.

Nykyisten IT-järjestelmien ex-Perttinä lupaankin ajaa killan verkkosivuprojektin maaliin, valvoa ja kehittää hallituksen sekä killan tietoturvaa, ja edistää myös kiltahuoneen tietojärjestelmiä vastaamaan nykypäivää.

Erityismaininnat edelliseltä toimikaudelta:
- 20. juhlavuosinettisivujen luominen (juhlavuosi.tietojohtajakilta.net)
- Webcamin korjaaminen ainakin 3 kertaa
- Uuden jäsenilmokilkkeen kehittäminen

Piia Niinikoski

Pestit: Tapahtumavastaava ja rahastonhoitaja

Moikka!

Oon Piia Niinikoski, Man@gerin fuksi. Haen uuteen hallitukseen tapahtumavastaavaksi ja rahastonhoitajaksi.

Oon järjestäny lukioaikana hyvin monta tapahtumaa, joissa oon saanu ottaa vastuuta hyvin laajasti ja huolehtia myös talousasioista. Nää tapahtumat on aina saanu paljo kehuja, joten ei johto ihan pielessä ole voinu olla. Lisäksi raha kiinnostaa, joten osaisin käyttää sitä hyvin olisin sitten tapahtumavastaava tai rahastonhoitaja.

Fuksisyksyn aikana oon järkänny haalarisaunaa ja hankkinu meille haalarit supernopeesti mun tiimin kans. Lisäks oon keränny jo lähes 300 pistettä fuksipassiin, joten tykkään selkeesti viettää aikaa erilaisissa tapahtumissa.

Oon nopee oppimaan uutta ja normaalit kokouskäytännöt on mulle jo tuttuja aiemmista hallituspesteistä, joten mun olis helppo liittyä hallitukseen.

CV:
Opiskelijakunnan hallituksessa rahastonhoitajana 2016-2017
Opintoretki-projektin vastuuhenkilö ja rahastonhoitaja 2018
Penkkareiden vastuuhenkilö 2019
Abiristeilyn vastuuhenkilö 2019

Man@ger saavutukset:
Haalaritiimin puheenjohtaja 2019
Hiukkasen ja MIKin bp-turnauksen voittajatittelin tuominen meidän killalle

Maija Lemponen

Pestit: Tapahtumavastaava ja Lappeenrantavastaava

Hei!

Olen Maija "Maikki" Lemponen ja haen vuoden 2020 hallitukseen tapahtumavastaavaksi. Haluan varmistaa killan tapahtumatoiminnan jatkuvuutta toimimalla tapahtumatiimissä myös ensi vuonna.

Lappeenrantavastaavana haluan ylläpitää ja edistää suhteita Lappeenrantaan. Tehtävään haen puhtaasta rakkaudesta synnyinkaupunkiani kohtaan.

Vaalilupaukseni:
- Kaverisitsit 2020
- Nolla varastettua Man@ger -kylttiä 2020

CV:
- Tapahtumatoimari 2019
- Rastinpito pubirundilla ja koulusuunnistuksessa 2019
- Wapun 2019 pisin bussimatka Tampereen rajojen sisällä
- Tunnistettavissa kahdesta Jodel maininnasta @tty-ihastukset -kanavalla 2019
- Kotipaikkana Lappeenranta 19 vuoden ajan
- Kaplaakin vujuedustus 2019 helmikuussa

Suosittelijat kommentteineen:
- "Emt" -edellinen tapahtumavastaava Kähärän Janna

Mikko Kemppi

Pestit: Edustusvastaava

Morojonttista, oon Mikko ja aattelin että tähän kiltaan tarvitaan virallinen edustusvastaava menemään sinne mihin muut ei uskalla. Man@gerilla on kiltana vielä useita tutkimattomia edustusrintamia, joiden valloittamiseen tarvitaan uhkarohkeutta, tyhmyyttä ja uusi maksa.

Liian monesti on jouduttu edustustehtävät jättämään välistä halukkaiden puutteen takia, enkä siedä katsella tälläistä toimintaa enää. Edustamisen ammattilaisena huomaan kiltamme edustustoiminnassa olevan vielä paljon parannettavaa, mihin haluaisinkin tuoda paljon uusia tuulia ja kehitysideoita.

Edustusvastaavan pesti olisi vastuussa oikeaoppisesta edustuksesta muiden järjestöjen tapahtumissa, oikeaoppisen edustustavan opettaminen uusille toimijoille, edustuspaikkojen täyttäminen siellä mihin ei muita ole menossa, uusien edustustilaisuuksien tutkiminen ja killan julkikuvan ylläpitäminen ja kiillottaminen. Vuosijuhlien yhteydessä hankittava killan nauha varsinkin hankaloittaa edustustehtäviä tehden niistä huomattavasti monimutkaisempia, minkä takia tänne tarvitaan joku ammattilainen kertomaan miten hommat toimii.

Mainittavia (edustus)meriittejä:
Kaksi hervantapeliä yhteen iltaan oksentamatta
Kahdet vujut, kaksi sillistä ja yksi hervantapeli yhtenä viikonloppuna
Kirkkareistä hengissä selviäminen (lue: pulssi löytyy)
Henen ja Matkapoikien mainosristeilyllä edustaminen
Kaksi lehtiartikkelia (yhteislevikki n. 422997)
Omat kasvot keskustan opiskelijoiden haalareissa

Asta Sallinen

Pestit: Fuksikapteeni

Moikka mie oon Asta Sallinen aka nasta_avokadopasta! Opiskelen toista vuotta Man@gerilla ja haen hallitukseen fuksikapteeniksi. Olen toiminut nyt edeltävällä hallituskaudella sporttivastaavana sekä fuksitoimarina ja näiden lisäksi tutorina nykyisille fukseille, joten hallitustoiminta, tapahtumien järjestäminen ja fuksiasiat sekä fuksit ovat miulle tuttuja jo valmiiksi.

Olen tykännyt fuksitoimarin pestistä ja fukseista niin paljon, että haluaisin ehdottomasti jatkaa fuksihommissa ja koenkin, että fuksikapteenin pesti olisi miulle sopiva. Koen olevani sosiaalinen, innokas, helposti lähestyttävä sekä aikaansaava ihminen ja koen, että nämä piirteeni tekisivät minusta hyvän fuksikapteenin.

Man@ger saavutukset:
-Hallitseva fuksitoimari
-Sporttivastaava 2019
-Tutor 2019-2020
-Fuksisitseiltä Acutaan

Nea Virta

Pestit: Yritysvastaava

Moikka,

Mä oon Nea Virta ja Man@gerin toisen vuoden opiskelija. Kuvailisin itseäni ahkeraksi, sosiaaliseksi ja iloiseksi. Haluan jatkuvasti oppia uutta ja kehittyä entistä osaavammaksi.

Tämän vuoden hallituksessa toimin XQ-toimarina ja täten olen osana yritystiimiä. Toimarin pestissä olen päässyt jo tutustumaan Man@gerin yritysmaailmaan ja sen tuomiin haasteisiin. Olemme alkaneet jo suunnittelemaan nykyisen yritystiimin kanssa ensi vuoden yritystapahtumia, joten niistä löytyy tietämystä. Minun valitseminen yritysvastaavaksi ensi hallituskaudelle takaisi sujuvan jatkumon hallituksen vaihtuessa. Haen siis hallitukseen yritysvastaavaksi.

Man@ger saavutukset:
- Haalarivastaava haalaritiimissa 2018
- XQ-toimari 2019
- TRT-kyykän naistensarjan voitto 2019
- Pubirundi voitto 2018

Olli Pettersson

Pestit: Viestintävastaava ja sihteeri

Morjesta,
Nimi on Olli Pettersson ja haen hallitukseen viestintävastaavaksi tai sihteeriksi. Oon toisen vuoden opiskelija ja ahkera killan sohvien kuluttaja. Koen pystyväni kehittämään killan sisäistä ja ulkoista viestintää. Tärkeää on etenkin killan brändin ja markkinoinnin kehittäminen. Toisaalta myös viikkiksen kehittäminen on tavoitteena. Nykyisen hallituksen graafikkona visuaalisuus on tärkeää, mutta myös huumor miehenä koen että viikkiksen täytyy olla informatiivisen lisäksi hauska ja mukaansa tempaava, jotta se jaksetaan lukea loppuun asti.(Itse en ole jättänyt viikkiksiä koskaa lukematta) Tavoitteena on, että suuri osa jäsenistöstä lukee viikkiksen _joka_ viikko. Tavoitteet pitää olla korkealla ja sen vuoksi asetankin vaatimattoman tavoitteen, että 120% jäsenistöstä lukee viikkiksen. Tekstin tuottaminen ei ole meikäläiselle ongelma. Tästä syystä haen myös sihteeriksi. Sekavien puheiden taltionti on tuttua hommaa ja kirjoittaminen onnistuu välillä jopa yks silmä kiinni. Ei varmaan siitä sen enempää. Sitten niihin asioihin minkä takia näitä luetaan, eli saavutukset.

- Graafiikkaministeri 2018-2019
- Killan oven ja uuden pöydän teippaus
- Eniten omia maaleja killan NHL 2019-pelissä vuoden aikana
- Top 2 bp-pelaaja joukkoeessa Petri Nygårdin nimipäivät
- Pubirundin voitto 2018

Jaakko Leppiniemi

Pestit: Puheenjohtaja

Hei kaikille!

Olen Jaakko Leppiniemi, kolmannen vuoden opiskelija ja haen hallituksenmuodostajana kiltamme puheenjohtajaksi vuodelle 2020.

Kuluvana vuonna olen toiminut killan hallituksessa saunavastaavana, mistä olen nauttinut suuresti. Pidän saunavastaavan pestistä siksi, että olemme saunatiimin ja tapahtumatiimin kesken voineet luoda mahtavia saunailtoja jäsenillemme! Saunavastaavan tehtävistä jäi vielä palo hallitustoimintaa kohtaan, minkä vuoksi haluankin olla puheenjohtajana viemässä kiltaamme eteenpäin ja taata laadukkaan toiminnan jatkossakin.

Tärkeänä hallituksen ja puheenjohtajan tehtävänä pidän tietojohtamisen näkyvyyden korostamista suuressa yliopistoyhteisössämme. Näkyvyyden korostamisen lisäksi vielä tärkeämpänä asiana pidän yhteisöllisyyttä. Kiltamme on oltava yhteisö, johon jokainen haluaa ja voi kuulua.

Puheenjohtajana haluan tulevan vuoden olevan erityisesti muille hallituksen jäsenille positiivinen kokemus ja innostaa heitä tekemään asioita kiltamme eteen. Mielestäni on tärkeää, että toimijat viihtyvät pesteissään ja se onnistuu tekemällä asioita yhdessä ja auttamalla toisia, ihan kuin aikaisempinakin vuosina. Koen myös pystyväni edustamaan kiltaamme ulospäin muille killoille ja ainejärjestöille sekä yrityksille siten, että muut haluavat järjestää tapahtumia ja toimia meidän kanssa yhteistyössä vastaisuudessakin.

Seuraavaksi muutamia ansioitani killan toiminnassa viime vuosilta:
Autekin silloisen fuksitoimarin voittaminen Kreikkalais-Roomalaisessa painissa Junttareilla 2018
Esimerkillinen tuutori 2018-19
Itsenimitetty co-Rankkaleijona Budapestissä 2018 yhdessä Vilin kanssa
Reipas kaljankantaja eli SAUNAVASTAAVA 2019 (ei ole kiuas ollut kylmänä tai jääkaappi tyhjänä kertaakaan)
Juontaja 2019

Samuel Mamba

Pestit: PJ

Aivoni pursuavat kehitysideoita. Lähden myös aktiivisesti ajamaan Man@gerin uudelleen nimeämistä BroTechiksi

Pinja

Pestit: Somehenkilö(?)

Pinja tässä hei, Man@gerin nykyinen kiltavastaava! Vaikka tutkinto-ohjelma vaihtuikin, niin silti sydämeni sykkii harmaalle.

Somehenkilön hommat kiinnostelisivat erityisen paljon, koska oman henk. koht. Instagramin tarjoamat mahdollisuudet rupeavat käymään vähiin.

CV:
- "Syksyn SuperXQn timanttinen mediasisällön tuottaja"- Yritystiimi 2019. Lisätietoja voi kysyä Telegramissa @neavirta ja @eveliinamariiia
- Hallituksen 2019 tilaaman bp- pöydän alla ensimmäinen (ja toistaiseksi ainut) nimi on allekirjoittaneen

Suosittelijat kommentteineen:
- "emt" -edellinen somehenkilö Viertolan Venla

Sonja Mau

Pestit: Killan kissa

Hei! Haluaisin kovasti olla killan kissa. Voisin loikoilla ja maukua kiltahuoneella, sekä mulkoilla kissalle tyypilliseen tapaan vihaisesti ihmisiä.

Maunu Halivaara

Pestit: Saunavastaava

Moi, olen Maunu Halivaara, hallitukseen saunavastaavaksi hakija ja managerin aktiivinen fuksi. Haen hallitukseen siksi, että tykkään meiningistä johon olen saanut osallistua ja haluaisin myös olla luomassa hyvää ilmapiiriä jatkossakin kaikille. Olen myöskin luokiossa järjestänyt tapahtumia, sillä se on niin nastaa olla mukana luomassa hyvää fillistä. Saunavastaavan tehtävä on luoda muille hauskoja illan viettoja, joista jäsenistö nauttisi.

Killan CV:
helvetin hyvä sauomaan
Aktiivinen siipien syöjä
Ja myöskin olisin yhtä hyvä saunavastaava, kuin Tony Halme kansanedustajana

Matias Eko

Pestit: Rahastonhoitaja

Moro oon Matias ja opiskelen kolmatta vuotta man€gerilla. Haen rahikseksi, sillä tykkään rahasta ja siihen liittyvistä seikoista. Tällä hetkellä toimin killan taloustoimarina, joten kokemusta rahasta löytyy jo entuudestaan.

CV:
johla 1
yrta 1
kaljat 6

Santeri Nuotiomaa

Pestit: Sihteeri

Moi oon Santeri Nuotiomaa aka Sane ja oon kolmannen vuoden mänigeri ja haen hallitukseen sihteeriksi. Kokemusta hallitustoiminnasta on viime vuodelta, kun olin virkistystoimari. Sihteerinä olisin hyvä sillä kirjoitan nopeasti näppiksel ja office ohjelmat ovat tuttuja. Kokouskäytännöt ovat tuttuja viime vuoden hallituksesta.
Haen siis hallitukseen.

Man@ger saavutukset:
Wall of Fame: 3 kertaa
Man@ger mmbp karsinnan voitto 2019.
Certified jallutowerin täyttäjä.