Hallitushalukkuus

Huh! Oheisella lomakkeella voit ilmoittaa halukkuudestasi ensi vuoden hallitukseen. Lomakkeen täyttäminen ei maksa mitään, ei sido mihinkään eikä sillä varsinkaan häviä mitään.

Tämä härpäke on täysin irrallinen kaikesta virallisuudesta. Hallitukseen voi hakea myös ilman lomakkeen täyttöä, tämä sivu on vain maailman paras paikka itsensä mainostamisen ja tunnetuksi tekemiseen. Erityisesti varsinaisen hallituksen pesteistä kiinnostuneiden kannattaa ilmaista halukkuutensa viimeistään viikkoa ennen syksyn yleiskokousta, jotta hallituksenmuodostajaehdokkaat osaavat ja ehtivät haastatella kaikki kiinnostuneet.

Syksyn 2020 yleiskokous järjestetään maanantaina 9.11., joten halukkuudesta kannattaa ilmoittaa 1.11. mennessä. Virallinen toimihenkilöhaku tapahtuu tämän linkin kautta.

Hallitus?

Hallitus on killan päättävä elin, jonka toimikausi on yksi kalenterivuosi. Killan varsinainen noin yhdeksän hengen hallitus valitaan syksyn yleiskokouksessa. Nykyinen vaalitapa on, että jäsenistö äänestää yleiskokouksessa keskuudestaan hallituksenmuodostajan, joka ehdottaa hallitusta vuodelle 2021. Pian tämän jälkeen vastavalittu hallitus kerää itselleen joukon toimihenkilöitä, jotka käytännössä ovat kaikessa mukana missä hallituskin. Puhuttaessa killan hallituksesta tarkoitetaankin yleensä tätä toimareiden ja hallituksen muodostamaa überhupaisaa porukkaa.

Hallitukseen voivat hakea kaikki killan jäsenmaksun maksaneet, ja toimihenkilöksi voidaan valita myös jäsenistön ulkopuolinen henkilö. Myös fuksit ovat erittäin tervetulleita hakemaan mukaan kiltatoimintaan! Aikaisemmat hallitukset ja hallituspestit voi käydä kurkkaamassa täältä.

Ilmoita halukkuutesi hallitukseen 2021

Nimeni:
Pestit johon haen:
Vapaa sana (Kuka olet? / Miksi juuri sinä? / Aikaisemmat (kilta)kokeilut?)
Muista myös mainita, haetko:
  • Hallituksenmuodostajaksi
  • Hallitukseen
Suomen presidentin (Niinistön) etunimi (spämminesto):

Halukkuutensa jo ilmoittaneet

Petteri Salmi

Pestit: Saunavastaava, viestintävastaava

Heloust!

Oon Petteri, kolmannen vuoden tietojohtamisen opiskelija ja haen hallitukseen saunavastaavaksi tai viestintävastaavaksi.

Tänä vuonna olen toiminut sporttivastaavan pestissä, jonka kautta olen tutustunut Man@gerin hallitustoimintaan. Olen nauttinut pestistäni, sillä vuosi on ollut opettavainen ja saanut tehdä hommia loistavien ihmisten kanssa! Lisäksi olin tuutorina 2019-2020. Tuutorivuosi opetti minulle ryhmäytymistä ja yhteishengen luontia. Tapahtumat, hallitustoiminta ja kiltahengailu on osoittanut, että killassamme on huikea yhteishenki ja tekemisen meininki, jota haluan olla jatkossakin kehittämässä ja luomassa.

Haen saunavastaavaksi, koska mulle tärkeintä on jengin viihtyminen ja yhteishenki. Saunatiimin hommat ovat tulleet myös tutuksi, sillä olen auttanut nykyistä tiimiä muutaman kerran. Mulle saunatapahtumat ovat tärkeimpiä ja niissä tutustuu melkeimpä aina uusiin ihmisiin. Lisäksi ne ovat hyvin matalan kynnyksen tapahtumia. Olis huikeaa olla järkkäämässä mun lemppari tapahtumia jatkossa!

Haen viestintävastaavaksi, koska niin killan ulkoinen kuin sisäinen viestintä on tärkeää jäsenistön, yhteistyökumppaneiden sekä killasta saatavan kuvan vuoksi. Lisäksi selkeä ja ytimekäs viestintä auttaa opiskelijoiden aktivoimisessa. Haluan olla edistämässä killan viestintää, jotta jäsenistö tietää mitä kaikkea tapahtuu!

Oon vastuullinen tyyppi, joka tekee asiat kunnolla loppuun asti. Joukkuepelaajana oon avulias ja tykkään olla luomassa yhteishenkeä niin hallituksen kuin jäsenistön kesken. Mulle tärkeintä killassa on jengin viihtyminen ja tykkään tehdä sen eteen töitä! Lisäksi pidän toiminnan kehittämisestä ja uskon, että mulla on annettavaa jompaan kumpaan pestiin! Mennään eteenpäin joukkueena!

Kilta CV:
Härweli- ja jäynätiimi 2019
Tuutori 2019-2020
Sporttivastaava 2020
2x kuukauden hallitustoimija 2020

Hökälöinti CV:
Auton avaimii ei pystyny lataamaa
Kotiovi ei auennu opiskelijakortilla
Humalassa Turussa
Jatkuu ja jatkuu....


Samuel Aga

Pestit: Rahastonhoitaja

Terve!

Olen Samuel ja oon 3.vsk opiskelija. Haen killan Roope-Ankaksi elikkäs rahastonhoitajan pestiin.

Tämän kolmen vuoden aikana Man@ger yhteisö on ollut tärkeä minulle. Olen saanut paljon muistoja sekä apua opintohin. Haluaisin siis nyt lähteä kehittämään killan toimintaa, jotta tulevat managerilaiset saisivat saman kokemuksen jonka minäkin olen saanut.

Olen analyyttinen, vastuullinen sekä rehellinen, ja uskon että nämä ovat hyödyllisiä ominaisuuksia rahastonhoitajalle. Pystyn työskentelmää niin yksin kuin ryhmässäkin. Ottaisin rahastonhoitajan hommat tosissani, sillä omat kiinnostukset kohteet koostuvat numeroiden ja datan pyörittelystä. En olisi siis minkäänlainen passiivinen henkilö pestissä.

Man@ger CV:
Tuutori 2019-2020

Muita hyödyllisä tietoja pestiin varten:
Yrta käyty

Hanna Pyöriä

Pestit: Opintovastaava

Moikka!

Mä oon Hanna ja haen hallitukseen opintovastaavaksi.

Meillä Man@gerilla on hyvät välit tietojohtamisen henkilökunnan kanssa, ja tätä tulee ylläpitää ja edistää entisestään. Tän takia haen opintovastaavan pestiin. Mun mielestä on tärkeetä, että voidaan keskustella henkilökunnan kanssa avoimesti ja antaa palautetta esimerkiksi opintoihin liittyen. Näin me voidaan kehittää tietojohtamisen opintoja. Avoin keskustelukulttuuri on myös avainasemassa meidän opiskelijoiden oikeuksien sekä hyvinvoinnin edistämisessä, mikä korostuu erityisesti nyt etäopiskelun aikana. Haluan kehittää tätä opiskelijoiden ja henkilökunnan välistä keskustelukulttuuria entistä paremmaksi ja sujuvammaksi. Opintovastaavana aion myös pitää huolen siitä, että meidän opiskelijoiden ääni tulee jatkossakin kuulluksi tietojohtamisen yksikössä ja että myös opiskelijat ovat tietoisia meidän yksikössä tapahtuvista ja meitä koskettavista asioista.

Opintovastaavana haluaisin myös mahdollistaa opintomateriaalin paremman saatavuuden opiskelijoille. Esimerkiksi vanhojen killasta löytyvien kirjojen tilalle haluan kehittää sähköisen opintomateriaalin saatavuutta, jotta materiaalista olisi oikeesti hyötyä useemmille opiskelijoille.

Oon tunnollinen ja rehellinen tyyppi, minkä vuoks koen olevani täydellinen valinta opintovastaavan pestiin. Haluaisin myös oppia laajemmin yliopiston toimintatavoista, mihin opintovastaavan pesti tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet. Tän avulla tietojohtamisen opintojen kehittäminen olisi parasta mahdollista ja opiskelukin olis vielä hauskempaa!

Man@ger CV:
Vuosijuhlatiimi 2021
Kiltavastaava 2020
Tuutori 2019–2020

Suosittelija:
Opintovastaava 2020

Vili Lehtovaara

Pestit: Viestintävastaava

Morjens!

Täältä mukaan hallitukseenhakutaistoon mukaan lähtee kiltamme Vili (se komeempi Turusta). Opiskelen siis 3.vsk ja lähden tavoittelemaan kiltamme jumalallisen Hermeksen elikkä viestintävastaavan pestiä.

Fuksivuonna homma lähti käyntii haalaritiimissä haalarivastaavan hommissa ja omaksi harmikseni jäin nuolemaan näppejäni kun en silloin vielä hakenut mukaan kiltamme toimintaan muuten. Toisena vuonna oli aika tehdä muutos ja sain repäistyä itseni vihdoin mukaan kiltamme hallituksen toimintaan ja olen toiminut viimeisen vuoden kiltamme yritystoimarin pestissä.

Selkeää oli, että tahto on jatkaa tätä hyvin alkanutta matkaa. Vaihtoehdot läpikäyden tulin lopputulokseen että viestintävastaavan pesti on se, jonka kehitystä ja ylläpitoa haluan lähteä jatkamaan. Tähän pestiin tarvittavat ominaisuudet tuntuivat itselleni luontevilta. Itse sähköpostilla jäsenistölle viestiminen on tuttua yritysmailien kautta, sekä sähköposti-sambaaminen esimerkiksi yritysten edustajien kanssa on opettanu tanssiaskeleet monipuoliseen viestintään ja tiedottamiseen.

Itse luonteeltani olen itsevarma, päättäväinen ja tuottelias. Olen tyyppi jolla juttu luistaa ja asiat hoituu. Viestintävastaavan pesti vaatii tietynlaista asennetta ja vastuuta siitä, että hommat hoidetaan viikottain ja, että kaikki tärkeä asia saadaan tiedotettua jäsenistölle. Tietoa on ollut siitä että näinä vaikeina aikoina ihmisten tietoisuus eri tapahtumiin, ohjeisiin ja päätöksiin, oli kyseessä sitten koulun tai kiltamme asiat, ovat jääneet pimentoon. Tätä asiaa lähden ensisijaisesti muuttamaan ja haluan pitää huolen, että jokainen kiltamme jäsen oli kyseessä uusi fuksi tai jo koulusta työelämään siirtynyt kiltamme jäsen pysyy asioissa ajantasalla ja kokee olevansa osa tärkeää yhteisöämme eikä tunne oloaan tietämättömäksi ja pelokkaaksi, alati muuttuvassa ympäristössä ja maailmassa.

I’ll make sure that it won’t cross your mind to shoot the messenger...

Man@ger CV:
Hati - Haalarivastaava 2018
Yritystoimari 2020
Bravuurina Kummeli Kultakuumeen vuorosanojen lähes täydellinen osaaminen

Venla Reponen

Pestit: viestintävastaava

Moikka!

Elikkäs mä olen Venla ja haen viestintävastaavan pestiin. Monelle oon varmasti vieras nimi ja tyyppi, koska koronatilanteesta ja peruuntuneista tapahtumista johtuen en ole päässyt tutustumaan teistä kaikkiin :'( . Kauaa en ole vielä kerennyt täällä Hervannassa pyöriä, koska aloitin opintoni tänä syksynä, mutta jo nyt mulle on käynyt selväksi, että Man@gerilla on huikea kilta ja haluan olla osana sitä ja sen kehittämistä.

Juuri viestintävastaavan hommiin päätin hakea, koska tapahtumista ja kaikesta muusta killantoiminnasta viestiminen tehokkaasti aivan kaikille on ensiarvoisen tärkeää. Koronatilanteesta johtuen ihmiskontaktit vähenevät ja erityisesti uusilla opiskelijoilla voi olla hankaluuksia löytää paikkansa opiskelijayhteisössämme. Juuri esimerkiksi viikkiksen ja Man@gerin tiedotuskanavan avulla kaikki saavat tietää tapahtumista ja muusta tärkeästä. Siis lyhyesti: hyvä viestintä takaa kaikille mahdollisuuden osallistua ja tietää mitä tapahtuu.

Tiedän, että jollakin muulla on paljon enemmän kokemusta kiltahommista ja olisi tämän vuoksi mahdollisesti parempi tähän pestiin. Kuitenkin kaikki aloittavat jostain ja mun mielestä olennaista on, että löytyy energiaa ja intoa johonkin hommaan, koska tekemällä oppii. Olen tosi tunnollinen heppu ja kun mulle annetaan joku homma tykkään tehdä sen huolella ja kunnolla loppuun saakka.

kilta CV
vuju-tiimi 2021
hati-tiimin 2020 ensimmäinen perintöprinsessa aka melkein pääsin mukaan mutten ihan

Lotta Aho

Pestit: Sihteeri

Moikka jäsenistö!

Haen hallitukseen sihteeriksi.

Olen Lotta, toisen vuoden tietojohtamisen opiskelija. Hyppäsin heti fuksivuonna mukaan hallitustoimintaan ja toimin vuoden 2020 hallituksessa yritystoimarina. Olen viihtynyt kiltatoiminnan parissa hyvin. On ollut mahtavaa oppia uusia juttuja kivalla porukalla. Vuoden hallituskokemuksen jälkeen koenkin, että hallitsen kokouskäytännöt hyvin ja minulla on hyvä yleiskäsitys siitä, mitä Man@gerin hallitus tekee.

Olen tarkka, luotettava ja oma-aloitteinen. Sihteerinä edistäisin hyviä kokouskäytäntöjä ja kirjoittaisin siistejä pöytäkirjoja. Olen nopea oppimaan uutta ja uskonkin, että sihteerin pestissä pääsisin kehittämään itseäni ja hallituksen toimintaa parhaiten. Näin poikkeusaikanakin pyrin pitämään huolta siitä, että Man@gerin toiminta pysyy aktiivisena ja sopeutuu tilanteeseen, ja siihen haluaisin kiinnittää huomiota myös ensi vuoden hallituksen toiminnassa.

Man@ger CV:
Yritystoimari 2020

Eemil Mennala

Pestit: Sihteeri, Saunavastaava

Juu moii!

Tosiaan, olen siis Eemil ja olen 3. vuoden tietojohtaja ja haen ihan väkisin tai puoliväkisin tai siis ihan omasta tahdosta vuoden 2021 hallitukseen sihteeriksi tai saunavastaavaksi.

Kuluneen vuoden aikana olen toiminut killan hallituksessa saunatiimissä virkistystoimarina, joten looginen ns. next step olisi hypätä saunavastaavan saappaisiin. Saunatiimin toiminta on tullut tutuksi ja hallituksessa toiminnasta minulla on takana todella hauska sekä opettavainen vuosi ja tästä syystä koen suurta poltetta päästä jatkamaan, kehittämään ja vaikuttamaan killan toimintaan.

Aikaisemmasta virkistystoimarin kokemuksesta huolimatta minua kiinnostaa sihteerin pesti eniten. Mielenkiinto sihteerin pestiin heräsi tuurattuani yhden hallituksen kokouksen ajan varsinaista sihteeriä. Olen tämän jälkeen tehnyt myös nopean esiintymisen sihteerinä syksyllä järjestetyssä kevätyleiskokouksessa, joten voin hyvällä omatunnolla ilmoittaa, että kokemusta löytyy. Minua kiinnostaisi myös päästä näkemään, miltä kiltatoiminta näyttäisi luonteeltaan täysin erilaisen pestin näkökulmasta.

Man@ger CV:
Virkistystoimari 2020

Muuta enemmän tai vähemmän tärkeää tietoa meitsin saavutuksista ja osaamisesta:
Vokaalit osaan 5/5
Colat ja vissyt kiltaan 2020

Aino Antikainen

Pestit: Fuksikapteeni

Moikka Man@gerit!

Haen hallitukseen fuksikapteeniksi.

Mä oon Aino, toisen vuoden tietojohtamisen opiskelija. Tänä vuonna olen toiminut sekä tuutorina että fuksitoimarina. Haen fuksikapteeniksi, koska fuksihommat on ollut ihan parasta bestiä tänä syksynä kaikista poikkeusjärjestelyistä huolimatta. Ollaan nykyisen fuksitiimin kanssa saatu paljon kiitosta ja hyvää palautetta, eli hyvä tekemisen meininki on selvästi tuottanut tulosta. Samalla hyvällä fiiliksellä ja tunnollisella tekemisellä olisi tarkoitus jatkaa myös ensi vuonna.

Olen ahkera, sosiaalinen ja luotettava. Tykkään tehdä yhteistyötä muiden kanssa ja järkkäillä erilaisia tapahtumia (sekä tietysti käydä niissä myös itse). Fuksitoimaripestin ansiosta olen saanut paljon arvokasta kokemusta ja itseluottamusta tekemiseen. Samalla olen löytänyt joitain kehityskohteita, joita pyrkisin tulevan vuoden aikana korjaamaan, jotta jatkossa voidaan hoitaa asiat vieläkin paremmin.

Osaan ottaa erilaiset ihmiset hyvin huomioon, mikä on mun mielestä tärkeää niin fuksitiimissä kuin kaikessa hallituksen toiminnassa. Haluan, että ihan jokainen uusi tietojohtaja saa kokea olonsa tervetulleeksi Tampereen yliopistoon ja meidän mahtavaan kiltaan. On tilanne ensi vuonna mikä tahansa, lupaan tehdä kaikkeni tämän tavoitteen saavuttamiseksi!

CV ja hienoja saavutuksia:
Tuutori 2020-2021
Fuksitoimari 2020-2021
Jäynätiimi syksyllä 2020 (viidensinä koskeen!!!)
Pubirundin voittajajoukkue 2019
Fuksikyykän naisten sarjan voitto 2020

Mikko Kemppi

Pestit: Puheenjohtaja

Morojonttista vaa kaikille!

Haen kiltamme puheejohtajaksi vuodeksi 2021 ja samalla hallituksenmuodostajaksi. Olen Mikko, 3.vsk opiskelija ja ahkera killan sohvan kuluttaja, hallitustoimija ja oman elämänsä sketsihahmo.

Kiltamme on ollut tärkein yksittäinen elementti koko opiskeluaikanani ja nyt haluaisinkin päästä luotsaamaan sitä entistä timanttisempaan suuntaan, sekä luomaan kaikille muille samanlaisen fiiliksen mitä itse olen killasta saanut. Jokaisella tulisi olla yhtä mukaansatempaava kakkosperhe koko opiskelujen ajan ja sen jälkeen, heti orientaatioviikosta alkaen aina alumnitoiminnan hamaan kaukaisuuteen asti.

Kiltatoiminnassa olen ollut fuksivuodesta lähtien täysillä mukana, sillä aktiivinen yhteisö loi vaikutuksen heti ensimmäisinä päivinä. Fuksivuonna hyppäsin rohkeasti suoraan rahastonhoitajan saappaisiin, mistä opinkin, että kuka tahansa pystyy isoihinkin vastuutehtäviin, kunhan ympärillä oleva yhteisö on kannustava ja positiivinen. Haluankin luoda kiltaan ilmapiiriä, missä jokainen haluaa kehittää kiltaa parempaan suuntaan muita varten, ihan vain koska pitää tästä killasta ja sen ihmisistä niin paljon.

Ensi vuodelle näen suurimpina haasteina tapahtumien jatkuvuuden takaamisen päällä lymyilevän koronatilanteen takia, sekä mahdollisesti uusien ja pysyvien toimintapojen omaksumisen killan toiminnassa. En myöskään pelkää heittää vanhoja perinteitä romukoppaan uusien ja parempien tieltä, mutta ymmärrän, että joillain perinteillä on korvaamaton asema. Mahdollisuuksien mukaan haluan myös kehittää killan ulkosuhdetoimintaa harppauksella eteenpäin ja tuoda harmaiden haalarien ilosanomaa mahdollisimman monelle uudelle opiskelijataholle, sillä uudet kaverit tekevät opiskelusta moninkerroin mukavampaa!Lyhyt ja ytimekäs kilta-CV:
Haalaritiimin puheenjohtaja - 2018
Rahastonhoitaja - 2019
Ulkosuhdevastaava - 2020
Materiaalivastaava - 2020

Ja muut:
MobilePayn hankinta kiltaan - 2019
Nopein tilinpäätöksen esittely ikinä - 2020
Man@gerin historian ensimmäisten släbärien hankinta - 2020
Oluen avaaminen - Nyt

Aino Kahala

Pestit: Tapahtumavastaava

Terveeeeee Man@gerit!

Haen ensi vuoden hallitukseen tapahtumavastaavaksi.

Oon kolmannen vuoden Man@ger, ja ollut innokkaasti mukana killan toiminnassa kuluneiden kahden ja puolen vuoden ajan. Olen nyt kuluvan vuoden toiminut hallituksessa tapahtumatoimarina, ja kaikista vuoden tuomista yllätyksistä huolimatta, haluan ehdottomasti jatkaa tapahtumien parissa vielä toisen vuoden. Toimaripestin lisäksi oon ollut vuoden 2019 vuosijuhlatiimissä sekä vuoden 2020 juhlavuositiimissä järjestämässä 20-vuotiaan killan kunniaksi erilaisia spektaakkeleita. Innostusta siis tapahtumien järkkäilyyn: ON! Näissä aiemmissa pesteissä olen oppinut paljon tapahtumien organisoimisesta ja järjestämisestä, yhdessä tekemisestä ja myös pestien tuomasta vastuusta.

Oon ahkera ja tosi innolla tekemässä ja järjestämässä kaikkea. Osaan toimia tiimissä ja tuun hyvin toimeen kaikenlaisten tyyppien kanssa, ja autan mielelläni aina, kun apua tarvitaan (jos osaan). Kehittymienn on aina kivaa ja oon myös innokas kehittämään toimintatapoja entistä paremmiksi. Mulla oiskin ensi vuotta varten jo kehitysideoita tapahtumatiimin toimintaan. Mulla pysyy isommatkin kokonaisuudet hyvin kasassa ja uskon, että olisin 5/5 tapahtumavastaava ensi vuoden hallituksessa. Koen, että mulla ois paljon annettavaa killalle, ja samalla saisin tästä myös itse paljon irti oppimalla ja kehittymällä vielä lisää.

ceevee:
Tapahtumatoimari 2020
20-v juhlavuositiimi 2020
Vuosijuhlatiimi 2019
Tuuuuutori 2019-2020

hauska fakta:
Oon käyny muutaman tuutorikollegan kanssa ekskursiolla Kaalimadon toimistolla Keravalla hakemassa rekvisiittaa kinky-bileisiin ;) :D

Olli Pettersson

Pestit: Puheenjohtaja

Jaaha, panokset kovenee.

Meikäläinen hakee pestien Mersuun eli killan puheenjohtajaksi (hallituksenmuodostajaksi).

Nimi on tosiaan Olli Pettersson ja oon 3. vuoden tietojohtaja ja killan sohvien kova kuluttaja. Killan toiminnassa oon ollu mukana heti fuskivuodesta lähtien. Vuosi 2019 meni graafikon hommissa puuhastellessa ja tästä nousujohteinen hallitustoimijan ura jatkui vuoden 2020 hallituksen viestintävastaavaksi. Tähän astisen hallitustoimijan uran aikana mulle on ollut tärkeää toiminnan kehittäminen, tästä esimerkkinä 2019 killan oven ja beer pong pöydän teippaukset, sekä 2020 täysin uudistunut viikkotiedote. Kokemusta killan toiminnasta on siis ihan muhkeesti ja oon ollut aktiivisesti vaikuttamassa killan toimintaa. Haluasinkin olla mukana vaikuttamassa myös tulevaisuudessa.

Kolmen vuoden aikana tietojohtajakillasta on muodostunut itselleni melkein kuin toinen perhe. Haluan olla luomassa samanlaista yhteenkuuluvuuden tunnetta myös muille jo tietojohtamista opiskeleville, tuleville opiskelijoille ja joskus tietojohtamista opiskelleille. Tämän yhteisön kehittämiseen ja vaalimiseen tietojohtajakilta Man@gerin puheenjohtajan pesti on aivan loistava. Oman yhteisömme lisäksi olen kolmen vuoden aikana päässyt tutustumaan myös moniin muihin Hervannan ja keskustan ainejärjestöjen toimijoihin.

Puheenjohtajana haluan tulevana vuonna kehittää erityisesti jäsenistön vaikutusmahdollisuuksia. Vaikka erilaisia kyselyitä, palautekanavia sun muita on tähänkin asti ollut, on mielestäni dialogi jäänyt vain kiltahuoneelle epävirallisempiin keskusteluihin. Jotta kilta pystyy palvelemaan koko jäsenistöä, kaikkien ääni on saatava paremmin kuuluviin ja toiminnan kehittämisessä on otettava jäsenistö paremmin mukaan.

TL;DR:
Mitä: Olli Pettersson puheenjohtajaksi 2021
Miksi: hallituskokemusta löytyy ja palava halu viedä kiltaa eteenpäin joukkueena
Milloin: Syysyleiskokouksessa 9.11

KiltaCv:
- Haalaritiimin saunavastaava 2018
- Graafiikko 2018-2019
- Jäynävastaava 2019
- Viestintävastaava 2019-2020

Muut suuret saavutukset:
- Pubirundin voitto 2018
- Eniten omia maaleja killan NHL 2019-pelissä vuoden 2019 aikana
- Top 2 bp-pelaaja joukkueessa Petri Nygårdin nimipäivät Akateemisen BeerPongin MM-kisoissa 2019
- 0 kpl lukemattomat viikkotiedotteet 2019-2020

Nea Virta

Pestit: Puheenjohtaja

Hellurei jäsenistö,

Mä haen vuoden 2021 hallituksen puheenjohtajaksi ja täten myös hallituksen muodostajaksi.

Olen kolmannen vuoden Man@geri ja ollut opintojen alusta alkaen killan toiminnassa mukana aktiivisesti. Molemmat hallitusvuodet on tullut vietettyä yritystiimissä. XQ-toimarina pääsin järjestämään ikimuistoisia tapahtumia ja solmimaan Tiedon polku -sopimuksia yhdessä tiimin kanssa. Tänä vuonna yritysvastaavana olen päässyt johtamaan yritystiiimiä ja edustamaan kiltaamme yritysmaailmassa. Yksi tämän vuoden tavoitteistamme oli yhdenmukaistaa Tiedon Polku- sopimuksien sisältöä suhteessa hintaan ja mielestäni olemme onnistuneet saavuttamaan tavoitteemme. Toimin myös killan varapuheenjohtajana tänä vuonna, joten käsitystä puheenjohtajan toimista löytyy.

No millainen henkilö mä sit olen? Viime vuoden hallituslaiset kuvailivat mua viimeisessä kokouksessa seuraavilla sanoilla: ”päättäväinen, aikaansaava, ihq ja luotettava”. Sanoisinkin, että tulen kaikkien kanssa toimeen ja osaan sopeutua tilanteeseen kuin tilanteeseen. Toimin valmentajana yli 5 vuotta jalkapallossa, joten osaan tulkita ihmisiä hyvin ja kuunnella muiden toiveita. Kokemusta siis ihmisten johtamisesta ja ryhmäytymisestä löytyy ja koenkin kokemuksestani olevan hyötyä puheenjohtajana toimiessa. Olen myös erittäin hyvä delegoimaan hommia, mutta silti pitämään kaikki narut käsissäni.

Puheenjohtajana toimisin tasapuolisesti kaikkia kohtaan ja ajaisin aina koko jäsenistön etua. Olisin rento puheenjohtaja, mutta samanaikaisesti myös asiallinen ja aikaansaava. Loput lupaukset kuulette yleiskokouksessa, joten tulkaahan paikalle ja äänestäkää mua!

Kilta CV:
Haalarivastaava 2018
Jäynä- ja härvelitiimi 2018
XQ-toimari 2019
Case Fakton projektipäällikkö 2020
Yritysvastaava ja VPJ 2020

Piia Niinikoski

Pestit: Yritysvastaava

Haen hallitukseen yritysvastaavaksi.

Oon nyt vuoden saanut olla mukana killan hallituksen toiminnassa, ja se on ollut tosi kivaa. Oon oppinut monenlaisia hyödyllisiä juttuja, joten killan perus toimintatavat, kokouskäytänteet ja yritystiimin tehtävät on tuttuja.

Tänä vuonna korona sotki suunnitelmia XQ-toimaripestin osalta, mutta oon tällöin pystynyt/halunnut olla aktiivisempi jäsen yritystiimissä ja hoitanut samanlaisia asioita kuin yritystoimarit. Näin ollen oon päässyt paremmin perille koko tiimin toiminnasta ja haluaisin tosi paljon jatkaa tässä tiimissä. Toiminnassa on vielä kehitettävää, ja voisin jatkokaudella puuttua näihin haasteisiin yhdessä yritystiimin kanssa.

Oon täsmällinen, oma-aloitteinen ja ahkera tyyppi, joka osaa myös delegoida tarvittaessa tehtäviä eteenpäin. Tiimin vetämisestäkin löytyy kokemusta. Mikäli mut valittaisiin hallitukseen, olisin varmasti samanlainen aktiivinen tyyppi kuin tänäkin vuonna. Osallistuisin kokouksiin ja muihin asioihin innokkaasti sekä pitäisin huolta, että killalta löytyy rahaa!

Man@ger CV:
Haalaritiimin puheenjohtaja 2019
XQ-toimari & TEK-vastaava 2019-2020
Pronssinen pienoismerkki haalariprojektista ja kavereiden auttamisesta :)