Liikunta

Kiltamme jäsenistölle on tarjolla viikoittain erilaisia liikuntavuoroja ja -tapahtumia. Tamppi-areenan vuoroilla jäsenistö voi pelata esimerkiksi sulkapalloa tai lentopalloa. Näitä vuoroja ei voi varata omaan käyttöön ennalta, vaan nopeimmat valitsevat vuorolla pelattavan lajin. Bommarin vuorot on tarkoitettu sählyä varten, ja yleensä vuoron täyttävät sekä Man@gerin että tuotantotalouden kilta Indecsin jäsenet.

DSC_0411_046

Kilta järjestää kouluvuoden aikana useita erilaisia liikuntatapahtumia. Jo perinteeksi muodostunut kyykkäkarsinta järjestetään ennen MM-kyykkää, johon kyykkäkarsinnan voittajat saavat palkinnoksi ilmaisen osallistumisen (arvo 45-55 €)! Lisäksi tarjolla on erilaisia haasteotteluita muita kiltoja vastaan ja lajitutustumisia eri urheilu- ja liikuntalajeihin. Keväällä 2017 kiltamme jäsenistölle oli tarjolla mm. kuplafutista, kiipeilyä ja megazonea.

Killallamme on varattuna yhteisiä liikuntavuoroja Indecsin kanssa.
Yhteiset sählyvuorot Bommarissa ovat

  • maanantaisin kello 19-20 kentällä 2
  • keskiviikkoisin kello 19-20 kentällä 2.

Lisäksi kilta pelaa kerran viikossa erinäisiä pallopelejä Indecsin kanssa Tamppi-Areenalla. Lisätietoa Facebook-ryhmässä

TTY:n, TaY:n ja TAMK:n yhteiset liikuntasivut:
Unipoli Sport – Korkeakoululiikuntaa Tampereella

Jos mielenkiinto heräsi ja ajatuksiin nousi kysymyksiä liikuntaan liittyen, niin mailia voi laittaa osoitteeseen sporttitoimari [ät] tietojohtajakilta.net.