Kiltahuone

Man@gerin kiltahuone (K1723) löytyy Konetalon kiltakäytävältä. Kiltakäytävään pääsee Konetalon ensimmäisessä kerroksessa olevasta ovesta, joka löytyy luentosalien K1702 ja K1703 välistä. Samalla käytävällä asustaa myös KoRK, Indecs ja YKI.

Kiltahuone on tarkoitettu kaikille kiltamme jäsenille ajanviettoa ja kahvin juontia varten. Keskittymiskykyisimmät kykenevät myös kouluhommien tekoon kiltahuoneella. Kiltahuoneelta löytyy jäsenistön käyttöön tarkoitettu tietokone. Lisäksi koulun langaton verkko toimii kiltiksellä hyvin, joten työskentely omalla tietokoneella on mahdollista. Kiltalaisten käytössä on PS4 (mm. NHL 17, NHL 15 ja FIFA 15) ja PS3 (mm. NHL 13, FIFA 13, Tekken 6, CTR jne.). Myös vanha PS2 on edelleen käytettävissä nostalgiaa kaipaaville.

Kiltahuoneella on myös tarjolla kahvia ja teetä jäsenillemme yhteistyökumppanimme Eatechin tarjoamana, sekä myytävänä energiajuomaa, haalarimerkkejä, skumppalaseja, Rasputtimia ja naposteltavaa.

kiltis

Kiltahuoneen säännöt

  • Kiltiksen ovi on auki ma-to n. 8-16 ja pe 8-12. Kiltaan saa jäädä pidemmäksikin aikaa, mutta huolehdithan kahvinkeittimen ja valot pois päältä ja oven lukkoon, jos poistut viimeisenä.
  • Suosittelemme takin ja ylimääräisten tavaroiden jättämistä oven naulakkoon, jolloin tavarat ovat haettavissa myös killan sulkeuduttua.
  • Jokainen on vastuussa killan siisteydestä siivoamalla omat ja välillä vaikka kaverinkin jäljet, sekä viemällä roskat roskikseen, pullot/tölkit pussiin allaskaappiin ja hoitamalla oma muki tiskauksen ja kuivauksen kautta kaappiin.
  • Jos roskasi eivät mahdu roskikseen tai roskis näyttää muuten liian täydeltä, voit oma-aloitteisesti käydä tyhjentämässä sen. Homma toimii samoin myös biojäteastian kanssa. Kysy hallituslaiselta, jos et ole varma, mihin roskat tyhjennetään.
  • Jos saat huippuidean kiivetä sohvien päälle, otathan kengät ensin pois.
  • Jääkaapin syötävät sekä kahvin tai teen kertamaksu (20 snt/muki, jos ei ole killan jäsen) maksetaan jääkaapissa olevaan siniseen possuun tasarahalla.
  • Kiltamaksu (5,00 €/lukuvuosi)  maksetaan hallituslaiselle.
  • Tiskin takana pörräävät vain hallituslaiset.