Alumni

Tietojohtamisen alumnitoimintaa koordinoi tällä hetkellä Tampereen teknillisen yliopiston tietojohtamisen alumni ry. Tämä yhdistys saatettiin alkuun alkuvuoden 2008 aikana, jonka jälkeen he ovat aktiivisesti toimineet tietojohtamisen alumnitoiminnan eteen. Alumniemme toiminnan ydin on kahdesti vuodessa järjestettävä alumnitapaaminen, jonka lisäksi yhdistyksen aktiivinen hallitus kehittelee koko ajan yhteisiä ajanvietteitä lisää. Niin sanottu kantapöytä toiminta iltojen ratoksi on käynnissä niin Tampereella kuin Helsingissä.

Alumnimme tekevät aktiivista yhteistyötä kiltamme kanssa, jonka näkyvintä osaa on vierailumme toistemme tapahtumissa vuoden aikana. Alumnit ja Tietojohtajakilta Man@ger ovat myös keväästä 2008 alkaen jakaneet Pro Tietojohtaja -tunnustuksen ansioituneelle tietojohtajalle, joko ansiokkaan kiltatoiminnan tai muutoin laajan vaikuttamisen tietojohtamisen saralla ollessa perusteina tälle kunniamaininnalle.

Kilta julkaisi yhdessä alumnien kanssa killan 10-vuotis historiikin keväällä 2010. Jos sinä olet kiinnostunut tästä opuksesta, ota yhteyttä kiltatoimijoihin.

Jos olet valmistunut tietojohtamisen koulutusohjelmasta Tampereella tai sinua muutoin kiinnostaa alumnitoimintamme, tutustu alumniyhdistyksen toimintaan heidän verkkosivuillaan tijoalumni.fi. Verkkosivuilta löydät ajantasaisen tiedon yhdistyksen toiminnasta, sekä ohjeet jäseneksi liittymiseen.