Fakto

 

Ilmoittautumislomakkeen kuva

Keinoäly. Koneoppiminen. Esineiden internet.

Tampereen teknillisen yliopiston Tietojohtajakilta Man@ger järjestää Fakto case study -kilpailun huhtikuussa 1.4.2016 Tampereen teknillisellä yliopistolla. Kilpailu on suunnattu kolmannesta vuosikurssista eteenpäin tietojohtamisen, tietohallinnon, tietojärjestelmätieteiden, tietotekniikan, informaatiotieteiden ja näitä soveltavien tieteiden opiskelijoille ympäri Suomen! Kilpailuun osallistutaan 4 hengen joukkueessa.

Fakton pääyhteistyökumppaniksi on varmistunut teknologia- ja konsultointipalveluja tarjoava Accenture. Yli 120 maassa, yli 200 000 huippuosaajan voimin toimiva yritys tarjoaa casen kilpailijoiden ratkottavaksi. Vuonna 2016 kilpailijoiden osaamista ja soveltamistaitoja testataan keinoälyn, koneoppimisen ja esineiden internetin pohjalta. Faktoa ovat mukana sponsoroimassa myös Microsoft, Avanade, M-Files sekä Kora!

Osallistumalla Fakto case study -kilpailuun sinä ja joukkueesi voitte osoittaa teknologisen tietämyksenne ja ongelmanratkaisutaitonne yhdelle maailman johtavista teknologiakonsultointialan yrityksistä! Tämän lisäksi kilpailu huipentuu kilpailijoiden ja yritysedustajien yhteiseen gaalaillalliseen, jossa mm. kilpailun voittanut joukkue palkitaan huikealla 1 000 euron stipendillä!

Tapahtuman ilmoittautuminen on auki ja se sulkeutuu 6.3.2016. Voit ilmoittaa joukkueesi mukaan alla olevalla lomakkeella.

Lisää tietoa kilpailusta saat Fakton virallisilta Internet-sivuilta.  Käy myös tykkäämässä Faktosta Facebookissa ja varmistat, että sinä ja joukkueesi saatte ajantasaista tietoa kilpailusta.

This is #casefakto

Keep this field blank: