Man@gerin 20v juhlavuosilogo valittu!

Tänään on jännittävä päivä. Niin miksi??

Tänään on tasan vuosi tietojohtajakilta Man@ger ry:n 20. vuosijuhliin! Tämän kunniaksi julkaistaan Man@gerin juhlavuosilogo ja laitetaan käyntiin juhlavuosihype!

Logokilpailun voitti Ilari Hauhia omaperäisellä ja nuorekkaalla ehdotuksellaan. Man@gerin ollessa vielä kiltojen nuorimmasta päästä juhlavuositiimi koki logon edustavan nuorta ja villiä kiltaa, joka on kuitenkin ensimmäisen kahden vuosikymmenensä aikana löytänyt oman suuntansa ja vakiinnuttanut paikkansa Tampereen teknillisessä yhteisössä. Logo on virtaviivainen ja juhlavuositiimin vaikutuksen teki myös luonnoksen tekstuuriin yhdistetty tieto_kone_johtajakillalle ominainen, vanhoista putkinäytöistä tuttu, lumisadekohina.

Ehdotuksia saatiin lopulta iso kasa viideltä eri osallistujalta. Valinta oli vaikea ja mikä tahansa logo olisi voinut edustaa killan merkkivuotta. Kiitos kaikille osallistumisesta! Muita logoehdotuksia on mahdollista tarkastella wapun korvilla ilmestyvästä Harmaan talouden seuraavasta numerosta. Lehdessä juttua myös tulevan juhlavuoden kulusta.

Tässä vielä valittu logo:

@ 14.3.2019