Kevään toimihenkilöhaku on auki!

Poikkeuksena aiempien vuosien käytäntöihin, tänä vuonna hallitukseen valitaan lisää toimareita myös keväällä.

Haemme kahta fuksitoimaria ja rahastonhoitajan apua. Alta löytyy kuvaukset pesteistä ja linkit hakulomakkeisiin. Molempiin pesteihin on omat lomakkeensa. Haku on nyt auki ja jatkuu 3.5.2018 asti. Tämän jälkeen pidetään haastattelut mahdollisimman pian tenttiviikolla ja valinta tehdään vielä tenttiviikkojen aikana. Otamme hakijoihin yhteyttä haastattelujen merkeissä hakuajan lopussa.

Pestikuvaukset:

Rahastonhoitajan avun tehtävänä on auttaa rahastonhoitajaa juoksevissa asioissa ja samalla opetella vähitellen tehtävään kuuluvia toimia. Rahastonhoitajan apu toimii avustavana henkilönä sekä valmistautuu ja opettelee samalla mahdollista rahastonhoitajan pestiä varten. Hakijalta toivotaan kiinnostusta taloudesta ja yhdistyksen taloudenhoidosta, yhteistyökykyä tehtävän ollessa jatkuvaa yhteistyötä rahastonhoitajan kanssa sekä järjestelmällisyyttä, sillä tehtäviä on joka viikko jonkin verran. Mikäli yhdistyksen talous kiinnostaa ja haluaisit mahdollisesti tulevaisuudessa toimia killan rahastonhoitajana, hae nyt rahastonhoitajan avuksi oheisesta linkistä:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGqNjo0jprSjxoqP6wMzHaknaAVrHj9fE6H4SxDUwttNRA-Q/viewform?usp=sf_link

Fuksitoimarien tehtävänä on tutorien ohjaus, fuksitapahtumien järjestäminen, fuksineuvoston ja killan välillä yhteyshenkilönä toimiminen ja yleisesti killan fuksitoiminnasta vastuussa oleminen. Fuksitoimarit toimivat yhdessä hallituksen fuksikapteenin kanssa ja perehtyvät syksyn aikana fuksitoimintaan yhdessä fuksikapteenin kanssa. Hakijalta toivotaan motivaatiota toimintaan, järjestelmällisyyttä ja kykyä aikatauluttaa toimintaa, positiivista asennetta ja mukaansatempaavuutta. Hakijan odotetaan myös olevan sosiaalinen, sillä hänen tulee kyetä toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Mikäli haluat päästä fuksitoiminnan ytimeen ja auttamaan uusia opiskelijoita yliopistomaailmaan sisäänpääsyyn, hae fuksitoimariksi oheisesta linkistä:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyiwVtzsLc84DHkLrqZcC0kln9NdkNddGl77i7uRu7_xziNA/viewform?usp=sf_link

Mikäli herää kysymyksiä pesteihin tai hakuun liittyen, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen susanna.lehtonen(at)student.tut.fi.
Ei muuta kun hakemaan, hallitustoiminta on kivaa!

@ 15.4.2018