17. vuosijuhlat


Nyt on ehtinyt vierähtää jo melkein kuukausi Tietojohtajakilta Man@gerin Grease –teemaisista 17-vuotisjuhlista, joten onkin hyvä aika hieman muistella vuosijuhlia ja niitä edeltänyttä vuosijuhlaprojektia.

Itselle koko vuosijuhlien järjestämisaika sekä erityisesti itse juhlat jäivät mieleen positiivisena ja jälkeenpäin ilolla muisteltavana asiana. Juhlista saatujen kommenttien perusteella voisin uskaltaa sanoa, että vieraillekin jäi yhtä positiivinen kuva juhlista.

Juhlia edeltänyt työ aloitettiin jo syksyllä, mutta täydellä teholla hommiin päästiin varsinaisesti vasta vuoden 2017 puolella. Huikea vujutiimimme koostui itseni lisäksi kolmesta muusta tyypistä: Idasta, Ammista ja Jopista. En voisi olla iloisempi tiimistämme, joka toimi hyvin ja kokemusta erilaisista tilanteista löytyi kivasti. Juhlien järjestelyt sujuivat muutamia pikkuongelmia lukuun ottamatta hyvin ja vasta lähempänä juhlia alkoi tuntua pientä jännitystä ja kiirettäkin järjestelyissä. Kiitos mahdollisuuden päästä jo perjantaina roudaamaan tavaroitamme juhlapaikalle, saimme herätä lauantain juhlapäivään huomattavasti levollisemmin mielin, kuin mitä aluksi pelkäsin.

Viimeistään siinä vaiheessa, kun 50-luvun henkeen pukeutunut juhlakansa alkoi virrata juhlatilaan, oli tunnelma suoraan 50-luvulta ja Greasen maailmasta. Tässä kohtaa oli jo havaittavissa selvää jännitystä järjestäjätiimissä, mikä kuitenkin hälveni juhlien päästessä käyntiin.

Cocktail -tilaisuudessa kutsuvieraat vuorollaan luovuttivat hauskoja ja jokseenkin myös erikoisia lahjojaan ja onnittelivat hallitusta. Hyväntuulisen cocktail -tilaisuuden jälkeen saapuivat muutkin vieraat ja itse pääjuhla pääsi alkamaan. Juhla oli mielestäni onnistunut ja ruoka oli oikein hyvää. Lopuksi ennen jatkoille siirtymistä pääsimme tanssimaan huikean bändin tahtiin ja musiikkia kuultiin tämän päivän hiteistä Greasen klassikkokappaleisiin. Sekä jatkot että sillis järjestettiin Teekkarisaunalla, mikä oli oletettavasti monen mieleen kodin läheisyyden vuoksi.

Kokemuksena vuosijuhlien järjestäminen oli huikea ja omanlaisensa. Ennen kaikkea kiitos tiimille, ja lisäksi myös muille auttaneille, kuten hallitukselle sekä nakkilaisille! Järjestelyt vaativat aikaa ja ajatusta, joten näin vuosijuhlien jälkeen onkin jäänyt ”ylimääräistä” aikaa aloittaa haaveileminen mm. jo kovaa vauhtia lähestyvästä wapusta!

Wapunodotus terveisin,

Susanna Lehtonen
Tapahtumavastaava

@ 7.4.2017