Vision

Hej på dig lukija.

Kerronpahan sinulle hieman tapahtumasta nimeltä Vision ja mitä sen aikana tapahtui. Vision on yksi ESTIEMiin kuuluvista vuosittaisista tapahtumista.

Vision järjestettiin Aalto-yliopiston opiskelijoiden kanssa siten, että Visioniin osallistuneet olivat Otaniemessä ma-to ja to-su Tampereella.

Torstai-päivä alkoi mukavalla 6.45 lähdöllä hakemaan osallistujia pois Otaniemestä ja tälle matkalle lähti allekirjoittanut toisen järjestäjän kanssa. Kävimme matkalla Tampereelle katsastamassa hieman VTT:n toimintaa Otaniemessä ja söimme heidän tarjoamaa lounasta. Osallistujat olivat nähtävästi juhlineet huolella viimeisenä iltana Otaniemessä, koska matkalla Tampereelle kuului tuhinaa takapenkeiltä sekä järjestäjien ja Henen miälenvikast läpändeerust. Tampereelle päästyä menimme tutustumaan myös UPM:n toimintaan. Yrityksen kun oli katsottu läpi, lähdimme kohti Seitsemisen kansallispuistoa, jossa meitä odotti mökki-ilta. Matkalla totta kai otimme mukaan janojuomaa, ettei kukaan kuole nestehukkaan. Ilta sujui hyvissä merkeissä ja lähestulkoon jokainen osallistuja kävi kokeilemassa avantoa, mikä olikin positiivinen yllätys. Keli oli erittäin suotuisa, koska paljussa ollessa pystyi luonnon keskellä ihailemaan kaunista tähtitaivasta kaukana kaikesta valosta. Tämä olikin monelle osallistuneelle paras hetki illasta.

Perjantai tuli ja olikin aika lähteä kohti TTY:n kampusta, jossa odotteli case-ratkontapäivä. UPM ja Uponor tarjosivat caset ja osallistujat rupesivat niitä ratkomaan parhaansa mukaan. Samalla muutamat järjestävät ottivat kotona lepoa ja muutamat olivat kampuksella tarkkailemassa touhua. Ratkonnan päätyttyä alkoi hetkittäinen vapaa-aika, jonka aikana osallistujilla oli mahdollisuus käydä tutustumassa kyykkään, mutta monet halusivat käyttää hetken aikaa tutustuakseen kampusalueeseen tarkemmin. Illalla meitä odotti Gala Dinner Hullu Porossa, mikä onnistui hyvin. Osallistujan pitivät ruoasta ja tunnelma oli mukava. Jatkot olivat alakerran Jackie Brownissa, jossa oli Red X Cup –tapahtuma rodeoteemalla, eli sinne oli tuotu rodeolaite, jonka kyytiin sai mennä. Tarjolla oli myös hieman silmänruokaa twerkkauksen saralta, mikä tuntuikin hämmentävän ja huvittavan osallistujia. Suurin osa lähti jo melko ajoissa majoituspaikkoihinsa, koska seuraavana päivänä oli luvassa MM-kyykkää.

Lauantai alkoi allekirjoittaneen osalta jo klo 9 omien kyykkäpelien johdosta, mutta omat pelit loppuivat jo alkuerään. I speak English –sarja alkoi vasta 12 aikoihin, joten niitä kerkesi menemään seuraamaan mukavasti. Homma näytti hieman liian totiselta heidän osalta ja selvältä, koska juurikaan yhtään alkoholia ei näkynyt virtaavan muuten kuin erään järjestäjän toimesta, jonka pelit loppuivat harmillisesti jo alkuerään. Yksi järjestäjistä paahtoi loppupäivän sekä –illan muualla pelikentillä muita pelejä seuratessa, mutta kuulemien ja lukemien perusteella oli osallistujilla ollut hauskaa päivän aikana sekä illalla.

Sunnuntai oli lähtöpäivä ja muutamat järjestäjät olivat hieman väsyneen oloisia aamupalatarjoilussa, mutta tarjoilusta selvittiin ja kaikki osallistujat saatiin oikeisiin kulkuneuvoihinsa ohjattua.

Kaiken kaikkiaan tapahtumaa oli mukava järjestää ja käteen jäi tosi paljon tulevaisuuden varalle, joten kannattaa olla kuulolla, kun LG Tampere järjestää seuraavaa ESTIEM-tapahtumaa ;)

Iso kiitos myös sponsoreille, joita ilman hommasta ei olisi tullut mitään.

”You need Vision to see”

Niklas Salminen
KV-vastaava

@ 29.3.2017