Man@gerin edustus MM-kyykässä

Helmikuussa miteltiin Akateemisen MM-kyykän merkeissä 52. kerran. Akateemisen Kyykän MM-kilpailuiden Facebook-sivujen otsikon mukaan kyseessä oli tähän mennessä suurimmat kyykkäkarkelot kautta aikain. Noh, näin fuksille ero aikaisempiin vuosiin ei oikein erottunut, mutta tapahtuman koko kuitenkin välittyi siitä huolimatta. Liki 130 kentällä ja useamman tuhannen pelaajan voimin mitellyt kisat olivatkin todellinen spektaakkeli, jonka järjestäminen ei ole todellakaan voinut olla helppo nakki.

Man@gerin sporttitoimarina voin todeta killan menestyneen vallan mainiosti. Killan edustajia löytyi 80 parhaan joukkueen sisältä yleisessä sarjassa ja hallituksenkin joukkue oli jopa viidensadan paremmalla puolella! Pettymyksekseni en kuitenkaan havainnut Man@gerin osalta yleisöryntäystä joukkueiden määrän osalta, mikä on valitettavaa tällaisten urheilun suurjuhlien tapauksessa.

Tuo kylmän ja ikävän talven keskelle iloa tuonut tapahtuma piti myös lämpimänä pitkin päivää. Karttuaheittäessä saattoi tulla itse kullekin hieman vilu, mutta tarjolla oli onneksi kuumaa kaakaota opiskelijan lempihintaan, ilmaiseksi! Tarjolla oli myös hieman vähemmän huokeita, mutta yleisön kehumia ravitsemustuotteita, kuten makkispekkiksiä. Kilpailijat pääsivät nauttimaan ruokalipuilla koulun ravintoloissa aina yhtä lämmittävää ja maukasta hernekeittoa. Mikäs muukaan tekisi talvisesta lauantaista täydellisemmän?

Nyt jäämmekin jännityksellä odottamaan, mitä ensi vuoden Kyykkä tuokaan tullessaan. Nähdäänköpaikalla suuryritysten johtajia, ikäviä karttuonnettomuuksia, vaiko kenties jopa presidentinvaaliehdokkaita etsimässä nuoria ääniä? Tämä kaikki jää nähtäväksi ensi vuodelle, toivottavasti törmäämme viimeistään silloin!

 

Jo kesää odottavin terveisin,

Pyry Collander

Sporttitoimari

@ 9.3.2017