Puheenjohtajan terveiset

Rakas Man@ger (tuleva ry),

Minulle on suotu suuri kunnia korkata Man@gerin ikioma blogi. Tämän blogin tarkoitus on tarjota jäsenistölle säännöllisempää sisältöä kiltalehden oheen. Lisäksi tarkoituksena on tarjota yhteistyöyrityksillemme vapaampi markkinointikanava, jota he voivat halutessaan hyödyntää.  Kiltalehteä ei hallitus kuitenkaan ole hylkäämässä, vaan Harmaasta Taloudesta pääsee nauttimaan myös jatkossa.

Tampere3-juna puksuttaa kovaa vauhtia eteenpäin. Tämä tarkoittaa myös tulevan Tietojohtajakilta Man@ger ry:n perustamista. Toiminta jäsenille tulee kuitenkin pysymään muuttumattomana, ja näkyvimpänä muutoksena tulee olemaan lisäkirjaimet r ja y. Historiankirjoihin pääsen siis Tietojohtajakilta Man@ger ry:n perustamispöytäkirjan lisäksi myös tämän blogin korkkaamisella. Näitä kunniamainintoja pääsen wanhana sitten kiikustuolissa muistelemaan. No, käydään nyt kunnolla tuolla työelämässä ensin…

Puheenjohtajan silmin on hieno nähdä, miten kilta konkreettisesti kehittyy. Kiitos tästä kuuluu kaikille hallituslaisille, jotka omalla panoksellaan ovat tämän mahdollistaneet. Puheenjohtajakauden lopuksi haluaisin pystyä katsoa taakseni ja todistaa, miten meidän varsin nuori kiltamme jatkaa hyviä perinteitä, aloittaa uusia sekä edistää muutenkin toimintaansa. Tällä aivan huikealla hallitusporukalla minulla on täysi luotto siihen, että näihin tavoitteisiin päästään. Keskimääräisestihän on tehokkaampaa ja mielekkäämpää tehdä töitä yhdessä hyvällä porukalla kuin yksin. Itse voin karistaa kaikki epäluulot, joita itsellä oli vielä viime syksyllä, kun pohdin mahdollista puheenjohtajuutta. Tämän hallituksen puheenjohtajana on mukava olla!

Kiltagaalassa hallitus esitti itse sanoittamansa kappaleen “Mä kuuntelen Samppaa”, mikä oli hyvä esimerkki hallituksen yhteishengestä.

Seuraava suuri tapahtuma, jossa pääsee nauttimaan hallituslaisten ja erityisesti vuosijuhlatiimin aikaansaannosta on tietenkin Man@gerin 17-vuotisjuhlat. Itse tulen ainakin pienellä jännityksellä odottamaan niin juhlia kuin myös lahjoja ja puheita. Vuosijuhlateemaankin päästään virittäytymään kunnolla tiistaina 7.3. 50-lukuun liittyvien elokuvien parissa ja torstaina 9.3. vuosijuhlakahveilla. Nähdään siellä!

Koska tämä kirjoitus ei tule Wappuna julkaistavaan kiltalehteen, voin aikaisemmista puheenjohtajista poiketen päättää kirjoitukseni seuraavasti:

Oispa Wappu!

Samuli Määttä

Puheenjohtaja

Kommentoi

@ 7.3.2017