Fakto 2015 ottaa muotoaan

Tietojohtajakilta Man@ger ottaa askeleen kohti ammattimaisempaa toimintaa järjestämällä syksyllä Fakto 2015 case study -kilpailun Tampereen teknillisellä yliopistolla. Kilpailu on suunnattu tietojohtamisen, tietohallinnon, tietojärjestelmätieteiden, tietotekniikan, informaatiotieteiden ja näitä soveltavien tieteiden opiskelijoille ympäri Suomen. Kilpailun tarkoituksena onensisijaisesti tuoda alan korkeakouluopiskelijat ensimmäistä kertaa yhteen suuressa mittakaavassa; samalla kehittäen osallistujien tietotaitoa ja rakentaen verkostoa yritysmaailmaan. Fakton voittajatiimi kuittaa itselleen huikean 1000 euron pääpalkinnon.

Koska Fakton tavoitteena on ratkaista yritysten tosielämän caseja, on osallistujien oltava vähintään 3. vuosikurssin opiskelijoita. Kilpailuun osallistutaan muiden casekilpailujen tapaan 4 hengen tiimissä ja osallistujamäärä rajoitetaan 100 osallistujaan. Faktoon ilmoittaudutaan suoraan tiimeissä ja ilmoittautuminen aukeaa syyskuun alkupuolella. Case määräytyy yrityksen toimialan ja ratkaistavan ongelman perusteella, minkä vuoksi tästä tiedotetaan myöhemmin lisää.

Fuksi – 2. vsk: Mikäli olet vasta opiskelujesi alussa, ei hätää! Tampereen teknillisen yliopiston opiskelijat pystyvät ilmoittautumaan vapaaehtoisiksi järjestäjiksi, jolloin pääset paraatipaikalta seuraamaan casekilpailua. Vapaaehtoispaikoista ilmoitetaan myöhemmin.

Fakto sosiaalisessa mediassa

Materiaalia tapahtumasta julkaistaan Man@gerin Twitterissä @managerkiltaInstagramissa @tietojohtajakilta ja Facebookissa Fakto 2015 -sivuilla. Mikäli haluat uuden informaation itsellesi HETI kun se julkaistaan, liity Fakto 2015 -sähköpostilistalle (listalle ilmoittautuminen ei sido mihinkään).

Tärkeimpänä kuitenkin Fakton verkkosivut osoitteessa www.casefakto.fi. Verkkosivuilta löydät kaiken tarpeellisen mitä sinun pitää tietää Faktosta, sekä paljon lisämateriaalia kuten blogikirjoituksia, uutisia, järjestäjien profiileita jne.

Fakto pyörähtää suuremmalla teholla käyntiin lukuvuoden 2015 alussa, pysy kuulolla!

@ 12.7.2015