TTY:n opiskelijavalinnan tulokset on vihdoin julkaistu!

Opiskelijavalinnan tulokset on julkaistu Opintopolussa hakijan Oma opintopolku -palvelussa. Hyödyllistä lisätietoa uusille opiskelijoille pääset näkemään tämän uutisen kautta!

Tietojohtajakilta Man@ger toivottaa paljon onnea kaikille valituksi tulleille ja tervetuloa varsinkin uusille tietojohtamisen opiskelijoille! Uusien tietojohtamisen opiskelijoiden eli tästä eteenpäin tuttavallisemmin Man@gerin fuksien kannattaa mitä pikimmiten liittyä Man@gerin fuksien Facebook-ryhmään. Teitä odotetaan siellä jo innolla!

Hyödyllistä lisätietoa valituille löytyy alla sekä seuraavilla mainioilla sivustoilla:

 

Paikan vastaanotto

“Opiskelupaikka otetaan vastaan sähköisesti Opintopolussa viim. 17.7.2015 klo 15.00. Opiskelija voi ottaa vastaan ainoastaan yhden uuden korkeakoulututkintoon johtavan opiskelupaikan saman lukukauden aikana alkavista opinnoista. Halutessaan jäädä odottamaan korkeammalle priorisoimaansa opiskelupaikkaa, voi opiskelija ottaa tarjotun opiskelupaikan vastaan ehdollisesti. Katso lisätietoja ehdollisesta opiskelupaikan vastaanotosta ja sijoittelusta Opintopolusta.” [1]

[1] Opiskelijavalinnan tulokset ja oikaisumenettely. 2015. Saatavissa: http://dia.fi/tulokset-ja-tilastot/opiskelijavalinnan-tulokset-ja-oikaisumenettely/. (Viitattu: 1.7.2015)

@ 2.7.2015