Fuksiväittelyn viralliset jatkobileet goes Survivor

Kamppailu. Uupumus. Voitto. Selviytyminen.

Elämä heittää hyökyaaltoja vastaasi, eikä edes oma äitisi tunnista sinua rehottavan parran alta. Olet juuri kiertänyt koko maapallon (tai ainakin Hervannan) ja purjehtinut seitsemällä valtamerellä luonnonlakeja uhmaten (Ahvenisjärven tyrskypäät lasketaan). Kuulostaako tutulta? Ehkä koet olevasi Rambon kauan kadoksissa ollut kaksoisveli tai vain oman elämäsi selviytyjä. Niin tai näin, tule testaamaan selviytymistaitosi Bricksiin fuksiväittelyn ja Herwoodin Amazing Racen virallisiin Survivor-jatkobileisiin!

Torstaina 19.3. Bricks muuttuu selviytymisen taistelukentäksi, kun Herwoodin valloittajat ja fuksiväittelyn sankarit saapuvat Bricksin hämärään maanalaiseen luolaan. Illan aikana voit osallistua syömishaasteeseen ja tutustua Wappumössön kaukaiseen eksoottisen tummanpuhuvaan sukulaiseen. Älä pelkää, se ei pure. Mikäli päivän voittoputki ei ole vielä auennut, voit voittaa jännittäviä palkintoja löytämällä salaisia talismaaneja, jotka piilottelevat ympäri Bricksin tanssiluolaa. Illan aikana fuksineuvosto varaa estradin hetkeksi julistaen Herwood Amazing Racen ja fuksiväittelyn voittajat. Ovet viikon intensiivisimpiin bileisiin aukeavat kello 22:00. Ennakkolippuja on saatavilla Man@gerin kiltahuoneelta, Paulan tiskiltä (tasaraha!) ja fuksiväittelystä vaivaiseen 2€ hintaan. Kaikki ennakkolipun ostajat pääsevät paikalle ilmaisella bussikyydillä suoraan väittelyn päätyttyä Cinolalta noin kello 21:30. Yöllä paluubussi kuljettaa illan todelliset selviytyjät Hervantaan keskustorilta kello 03:30 samaan 2€ hintaan. Varaathan tasarahan bussia varten ja käteistä narikkaan.

Siisteistä pukukoodeista on turha murehtia näissä bileissä, joten vedä naamaasi kasvomaalaukset säikäyttämään viholliset ja tule testaamaan riittävätkö selviytymistaitosi Bricksin tanssilattian vaaralliseen viidakkoon.

Onnea matkaan. Tarvitset sitä.

MITÄ? The Amazing Race: Herwoodin ja fuksiväittelyn viralliset jatkobileet
MISSÄ? Bricks, Hämeenkatu 18
MILLOIN? 19.3. kello 22:00
MITEN? Ennakkolipulla ilmainen bussikyyti keskustaan. Takaisin Hervantaan pääsee 03:30 paluubussilla (2€)!
PALJON MAKSAA? Ennakkolippu 2€, ovelta 3€
MISTÄ LIPUT? Man@gerin kiltahuone, Paulan tiski, Fuksiväittely

@ 11.3.2015