Man@gerin 15-vuotiskakkukahvit

Tietojohtajakilta Man@ger täyttää tänä vuonna 15 vuotta ja sen kunniaksi Konetalon aulassa pidetään synttärikakkukahvit tiistaina 3.3 klo 10-14.

Samalla kahvittelun yhteydessä aulassa on pystyssä 15 Shades of Grey -näyttely, jossa esillä on kaikkien Man@gerin vuosikurssien haalarit sekä infotekstejä ja kuvia vuosien varrelta. Ota kaverisikin mukaan ja tule katsastamaan näyttely sekä juhlistamaan Man@gerin 15-vuotista taivalta!

The Guild of Information and Knowledge Management Man@ger turns 15 and to celebrate the birthday there will be birthday cake and coffee in the lobby of Konetalo on 3rd of March between 10am-2pm.
At the same time there will be 15 Shades of Grey exhibition, which presents all 15 overalls, info and pictures through the years. Take your friends with you and come to see the display and celebrate Man@ger’s 15-year journey!

Facebook-tapahtuma

@ 25.2.2015