Kilta palkitsi aktiivisen Business & Technogy -maisteriohjelman opiskelijan

Kilta päätti palkita latvialaisen Business & Technogy -maisteriohjelman opiskelijan Antons Ponomarjovsin (kravaatti kaulassa) kiitoksena hyvästä työstä killan kansainvälisyystoiminnan hyväksi. Palkintona hän sai killalta suomalaisen survival-pakkauksen, joka sisälsi erilaisia kotimaisia tuotteita. Palkinnon luovutti killan hallitus.

Antons on juuri valmistunut ja saanut työpaikan Luxemburgista Ernst & Youngista. Kilta toivottaa Antonsille menestystä tuleviin haasteisiin!

Man@ger decided to award Latvian Business & Technology student Antons Ponomarjovs (wearing a tie) for his efforts for improving guild’s international affairs. The award was a Finnish survival kit, which included a variety of Finnish products and items. The award was presented by the Board. Antons graduated recently and has now started his new job in Ernst & Young in Luxembourg. Man@ger wishes Antons all the best for his upcoming challenges!

@ 14.8.2013