Yritysyhteistyö

Tiedon Polku -logo

 

Tiedon polku on Tietojohtajakilta Man@gerin ja yritysten välinen yhteistyömuoto. Sen tarkoituksena on mahdollistaa opiskelijoiden ja yritysten välinen tiivis yhteistyö läpi opiskeluajan sekä lähentää yrityksiä ja tietojohtamisen opiskelijoita.

Miten yhteistyö toimii?

Tietojohtajakilta Man@ger tarjoaa Tiedon polku -yhteistyökumppaneilleen joustavia ja täysin räätälöitävissä olevia yhteistyövaihtoehtoja. Sopimus rakennetaan siten, että yhteistyö palvelee molempien osapuolten etuja. Parhaiten yhteistyömuodoista saa lisätietoa kysymällä niitä suoraan killan yritysvastaavalta, joka vastaa mielellään kysymyksiinne.

Yrityksen näkyminen Man@gerin jäsenten keskuudessa varmistetaan aktiivisella yhteistyöllä ja monipuolisilla mahdollisuuksilla tulla esille. Yritysten on mahdollista mainostaa itseään esimerkiksi opiskelijoiden haalareissa, killan lehdessä, useissa tapahtumissa, sähköpostilistoilla ja kiltahuoneella. Parhaimmillaan se tuottaa molemminpuolista etua kestävänä ja jatkuvana yhteistyönä. Pyrimme aina kehittämään yhteistyömallejamme ja siten luomaan yrityksille uusia tapoja tiivistää yhteistyötä killan kanssa.

Miksi yhteistyö kannattaa?

Tiedon polku -yhteistyömuoto tarjoaa yrityksille erinomaisen mahdollisuuden rakentaa kestävä yhteistyösuhde ainejärjestön ja sen kautta myös tietojohtamisen koulutusohjelman opiskelijoiden välille, parantaa imagoa opiskelijoiden silmissä, lisätä yrityksen näkyvyyttä sekä turvata tulevaisuuden osaaminen verkostoitumalla potentiaalisiin tuleviin työntekijöihin jo opiskeluvaiheessa. Tiedon polku -yhteistyön avulla yrityksillä on loistava mahdollisuus kasvaa opiskelijoidemme keskuudessa yhdeksi halutuimmaksi ja tavotelluimmaksi tulevaisuuden työnantajaksi. Yhteistyön avulla yrityksellä on mahdollisuus lisätä tunnettavuuttaan tulevaisuuden työntekijöiden, asiakkaiden sekä päättäjien keskuudessa.

Mitä seuraavaksi?

Jos kiinnostuit mahdollisuuksista rakentaa yhteistyötä Tietojohtajakilta Man@gerin kanssa, ota rohkeasti yhteyttä yritysvastaava@tietojohtajakilta.net.

Pääyhteistyökumppani: M-Files

M-Files Oy:n ohjelmistoratkaisut mullistavat tiedon hallinnan, jakamisen ja suojaamisen. Ratkaisut perustuvat tehokkaaseen metatietojen hyödyntämiseen, jossa tietoa ei luokitella perinteisen kansiohierarkian, vaan sisällön perusteella. Tuhannet yritykset yli 100 maassa käyttävät M-Filesia parantaakseen tietotyön laatua ja tuottavuutta sekä täyttääkseen tiedonhallintaan liittyviä standardeja ja vaatimuksia. M-Filesia voi käyttää paikallisena ohjelmistona, pilvi- tai hybridiratkaisuna. M-Filesin asiakkaita ovat muun muassa Flybe Airlines, Gasum, SAS, Kemira, Patria ja Securitas. Yrityksen tytäryhtiö M-Files Inc. sijaitsee USA:ssa.

Mukana Tiedon Polku- yhteistyössä myös:

Accenture

Solita

EY

Leanware

ABB

aTalent aTalent Recruiting auttaa nuoria korkeakoulutettuja löytämään oman alansa työpaikan. Tarjoamme työmahdollisuuksia osa-aikaisista opintojen oheen sopivista töistä kesätöihin ja kokoaikaisiin työsuhteisiin. Liity rekisteriimme sivuillamme ja olet askeleen lähempänä unelmiesi työpaikkaa!

CGI

Academic Work

Affecto

Accountor Enterprise Solutions