Hallitustyrkytys

Huh! Oheiselle lomakkeella voi tyrkyttää itseään ensi vuoden hallitukseen tai toimihenkilöksi. Tyrkyttäminen ei maksa mitään, ei sido mihinkään eikä sillä varsinkaan häviä mitään.

Tämä härpäke on täysin irrallinen kaikesta virallisuudesta. Hallitukseen voi hakea myös ilman lomakkeen täyttöä, tämä sivu on vain maailman paras paikka itsensä mainostamisen ja tunnetuksi tekemiseen.

Hallitus?

Hallitus on killan päättävä elin, jonka toimikausi on yksi kalenterivuosi. Killan varsinainen noin kahdeksan hengen hallitus valitaan syksyn yleiskokouksessa. Pian tämän jälkeen vastavalittu hallitus kerää itselleen joukon toimihenkilöitä, jotka käytännössä ovat kaikessa mukana missä hallituskin. Puhuttaessa killan hallituksesta tarkoitetaankin yleensä tätä toimareiden ja hallituksen muodostamaa überhupaisaa porukkaa.

Hallitukseen ja/tai toimariksi voivat hakea kaikki killan jäsenmaksun maksaneet. Myös fuksit ovat erittäin tervetulleita hakemaan mukaan kiltatoimintaan! Aikaisemmat hallitukset ja hallituspestit voi käydä kurkkaamassa täältä.

Tyrkytyslomake ™

Nimeni:
Pestit johon haen:
Vapaa sana (Kuka olet? / Miksi juuri sinä? / Aikaisemmat (kilta)kokeilut?)
Muista myös mainita, haetko:
  • Hallituksenmuodostajaksi
  • Hallitukseen
  • Toimihenkilöksi
Suomen presidentin (Niinistön) etunimi (spämminesto):

Itseään jo tyrkyttäneet