Hallitushalukkuus

Huh! Oheiselle lomakkeella voit ilmoittaa halukkuudestasi ensi vuoden hallitukseen tai toimihenkilöksi. Lomakkeen täyttäminen ei maksa mitään, ei sido mihinkään eikä sillä varsinkaan häviä mitään.

Tämä härpäke on täysin irrallinen kaikesta virallisuudesta. Hallitukseen voi hakea myös ilman lomakkeen täyttöä, tämä sivu on vain maailman paras paikka itsensä mainostamisen ja tunnetuksi tekemiseen. Erityisesti hallitushallituksen pesteistä kiinnostuneiden kannattaa ilmaista halukkuutensa, jotta hallituksenmuodostajaehdokkaat osaavat haastatella kaikki kiinnostuneet.

Hallitus?

Hallitus on killan päättävä elin, jonka toimikausi on yksi kalenterivuosi. Killan varsinainen noin kahdeksan hengen hallitus valitaan syksyn yleiskokouksessa. Nykyinen vaalitapa on, että jäsenistö äänestää yleiskokouksessa keskuudestaan hallituksenmuodostajan, joka ehdottaa hallitusta vuodelle 2019. Pian tämän jälkeen vastavalittu hallitus kerää itselleen joukon toimihenkilöitä, jotka käytännössä ovat kaikessa mukana missä hallituskin. Puhuttaessa killan hallituksesta tarkoitetaankin yleensä tätä toimareiden ja hallituksen muodostamaa überhupaisaa porukkaa.

Hallitukseen ja/tai toimariksi voivat hakea kaikki killan jäsenmaksun maksaneet. Myös fuksit ovat erittäin tervetulleita hakemaan mukaan kiltatoimintaan! Aikaisemmat hallitukset ja hallituspestit voi käydä kurkkaamassa täältä.

Ilmoita halukkuutesi hallitukseen 2019

Nimeni:
Pestit johon haen:
Vapaa sana (Kuka olet? / Miksi juuri sinä? / Aikaisemmat (kilta)kokeilut?)
Muista myös mainita, haetko:
  • Hallituksenmuodostajaksi
  • Hallitukseen
  • Toimihenkilöksi
Suomen presidentin (Niinistön) etunimi (spämminesto):

Halukkuutensa jo ilmoittaneet

fuksi

Pestit: töihin

pliis

Jake

Pestit: Hyvinvointivastaava, Saunavastaava

Moro nääs!

Olen Leppiniemen Jaakko ja haen meidän mahtavan killan hallitukseen saunavastaavaksi.

Miksi juuri minä? No, olen käynyt jos jonkilaisissa tapahtumissa ja selvinnyt pahimmistakin olotiloista. Osaan pitää esimerkillisesti huolta omasta hyvinvoinnista, joten koen olevani pätevä pitämään huolta myös kiltalaisten hyvinvoinnista.

Mikäli minut hallitukseen valitaan, kiltalaisten hyvinvointi on taattu! Juoma on hyvää ja sitä on tarpeeksi! Ohessa vielä luettelo ansioistani killan toiminnassa. Make Man@ger great again!

CV:
Tutor 2018
Fuksivuoden trt-kurssin hyväksiluku
Voitto Autekin fuksitoimarista kreikkalais-roomalaisessa painissa Junttareilla 2018