Hallitushalukkuus

Huh! Oheiselle lomakkeella voit ilmoittaa halukkuudestasi ensi vuoden hallitukseen tai toimihenkilöksi. Lomakkeen täyttäminen ei maksa mitään, ei sido mihinkään eikä sillä varsinkaan häviä mitään.

Tämä härpäke on täysin irrallinen kaikesta virallisuudesta. Hallitukseen voi hakea myös ilman lomakkeen täyttöä, tämä sivu on vain maailman paras paikka itsensä mainostamisen ja tunnetuksi tekemiseen. Erityisesti varsinaisen hallituksen pesteistä kiinnostuneiden kannattaa ilmaista halukkuutensa viimeistään viikkoa ennen syksyn yleiskokousta, jotta hallituksenmuodostajaehdokkaat osaavat ja ehtivät haastatella kaikki kiinnostuneet.

Syksyn 2019 yleiskokous järjestetään tiistaina 27.11., joten halukkuudesta kannattaa ilmoittaa 20.11. mennessä. Toimihenkilöpesteihin halukkuutensa voi ilmoittaa myös myöhemmin.

Hallitus?

Hallitus on killan päättävä elin, jonka toimikausi on yksi kalenterivuosi. Killan varsinainen noin kahdeksan hengen hallitus valitaan syksyn yleiskokouksessa. Nykyinen vaalitapa on, että jäsenistö äänestää yleiskokouksessa keskuudestaan hallituksenmuodostajan, joka ehdottaa hallitusta vuodelle 2019. Pian tämän jälkeen vastavalittu hallitus kerää itselleen joukon toimihenkilöitä, jotka käytännössä ovat kaikessa mukana missä hallituskin. Puhuttaessa killan hallituksesta tarkoitetaankin yleensä tätä toimareiden ja hallituksen muodostamaa überhupaisaa porukkaa.

Hallitukseen voivat hakea kaikki killan jäsenmaksun maksaneet, ja toimihenkilöksi voidaan valita myös jäsenistön ulkopuolinen henkilö. Myös fuksit ovat erittäin tervetulleita hakemaan mukaan kiltatoimintaan! Aikaisemmat hallitukset ja hallituspestit voi käydä kurkkaamassa täältä.

Ilmoita halukkuutesi hallitukseen 2019

Nimeni:
Pestit johon haen:
Vapaa sana (Kuka olet? / Miksi juuri sinä? / Aikaisemmat (kilta)kokeilut?)
Muista myös mainita, haetko:
  • Hallituksenmuodostajaksi
  • Hallitukseen
  • Toimihenkilöksi
Suomen presidentin (Niinistön) etunimi (spämminesto):

Halukkuutensa jo ilmoittaneet

Otso

Pestit: Interwebspageprojectcoordinator & IT- ja yritystoimitukihenkilö

Salut kaikki tälle sivulle eksyneet Man@gerit ja man@germieliset!

Eiks ookki aika vanhentuneen näköset sivut? Tämä silmiä häikäisevä sivusto olisi kuitenkin nykyisen hallituksen huhupuheiden mukaan tarkoitus vaihtaa tai päivittää uuteen ja parempaan ensi maanantaihin mennessä ja idea kuulosti itsestäni niin hienolta, että haluaisin ottaa siitä koppia.

Nimeltäni olen Otso ja olen vähintään 4., mutta enintään 5. vuosikurssin opiskelija. Haluaisin päästä hallituksen parhaaksi katsomallaan tavalla nimeämään pestiin, jossa pääsisin ottamaan vastuuta esimerkiksi killan nettisivujen päivittämisestä ja/tai uusimisesta. Tarpeen tullen voisin tietenkin toimia yritystiimin henkisenä ja fyysisenä tukena sekä tietopankkina, koska tiimin ja sen toiminnan funktioista on kertynyt tässä ajan mittaan kokemusta. Teknologiapuolella olisi varmasti myös kaikenlaista muuta kivaa näpertämistä ja esimerkiksi killan infonäytön sisällön säätäminen vaikuttaisi näin etukäteen sanottuna mielenkiintoiselta.

Minut kannattaisi valita mukaan järjestötoiminaan, koska potentiaalini on käyttämättömänä kuin punahilkka. Se valuu hukkaan.

Kilta CV:
2014: Hennin ja Jontun fuksi, Haalaritiimin bastumajor
2015: Wapunaikaiset tiimit, Kiltamortti
2016: Kiltavänrikki
2017: Yritystoimari ja Faktotiimi
2018: Yritystoimari ja Faktotiimi
2019: ???
2020: Yritystoimari ja Faktotiimi

Joonas Schroderus

Pestit: Yritystoimari, (KV-toimari)

Moi vaan kaikille,

Mun nimi on Joonas, uusvanha 4. vuosikurssin man@gerilainen! Hallituksen toiminta on kiinnostanut jo pidemmän aikaa, joten nyt haluaisinkin sitten hakea yritystoimarin paikkaa, pienesti mielessä myös KV-toimarin pesti.

Yritystoimarin hommat kiinnostaa, koska yksinkertaisesti sanottuna tykkään edustustyöstä varsinkin aiheen ja alan ollessa mielenkiintoinen. Edustustyöt on tulleet tutuksi kandivaiheessa oppimisen ja opettamisen edustajana, lukiossa luokan isäntänä ja eri aineiden oppilasedustajana, peruskoulussa mm. rahastonhoitajana oppilaskunnan toiminnassa mukana olemisen lisäksi ja tutortoiminnassa kautta aikojen. Lisäksi tein armeijassa edustustyötä, johon liittyi sekä varusmiesten edustaminen että erilaisten tapahtumien kuten rekrytorien järjestäminen, joten yhteydenottaminen yrityksiin ja muihin tahoihin on jo tuttua hommaa tapahtumien järjestämisen lisäksi!

Sen lisäksi, että olisin motivoitunut ja kiinnostunut tästä hommasta, olis mulla siis paljon käytännön kokemusta, jota haluaisin päästä taas hyödyntämään. Samalla pääsisin enemmän mukaan meidän hallituksen toimintaan, ja järkkäämään kaikkee kivaa meidän ja yritysten iloksi! KV-toiminta kiinnostaa siinä mielessä, että ulkomailla kandivaiheessa opiskellessa tuli tehtyä paljon yhteistyötä kansainvälisten oppilaiden ja yhteisöjen kanssa, joten olis hienoa päästä tekemään se sama nyt toisesta näkökulmasta.

CV:
n. 2007 alkaen: Kiteytetysti kaikenlainen ylläkin mainittu hallitushäärääminen, tutortoiminta ja edustustyöt.

Santeri Erasvuo

Pestit: Tapahtumatoimari

Heipä hei!

Nimi on Santeri ja oon toisen vuoden man@ger. Ajattelin vuosi sitten, että minähän en mihinkään kiltatoimintaan lähde, mutta kuten historia on opettanut, tarkoittaa se itsellä usein päinvastoin, että sinnehän sitten lähdetään.

Tässä reilun vuoden ajan killan toimintaa seuranneena kiinnostus kiltatoimintaa kohtaan on kasvanut jatkuvasti ja haluaisinkin päästä mukaan vaikuttamaan killan toimintaan. Erityisesti haluaisin päästä järkkäilemään meidän rakkaalle jäsenistölle kaikkea hauskaa ja kivaa, ja siksi tapahtumatoimarin hommat kiinnostavat. Viimeisen vuoden aikana on tullut myös kierreltyä jos jonkinlaisia tapahtumia saunailloista ja sitseistä Teemunkierrokseen sekä enemmän ja vielä enemmän rankkaan rankka-excuun.

Itseäni ainakin ottaa aina päähän, jos jokin tapahtuma on huonosti järjestetty tai jokin ei siellä toimi. Intoa minulla riittää ja haluaisinkin olla vaikuttamassa siihen, että meidän tapahtumat ovat hyvin järkättyjä ja ennen kaikkea kaikilla on niissä kivaa.

CV:
2017 Haalaritiimin sihteeri
2018 Jäynä- ja härwelitiimi
2018 Tutor
2018 Teekkarilähettiläs

Venla Haunia

Pestit: Rahiksen apu

Heippa kaikki ihanat kanssakiltalaiset !

Oon Venla (( viinis )) ja kolmannen vuoden Man@geri. Ilmoittaisin, että haluaisin mielelläni jatkaa tätä pestiä vielä ensi vuodenkin hallituksessa, josta oon nyt puolisen vuotta saanut nauttia - eli haen rahiksen apulaiseksi. Koen, että tässä on jo kertynyt oppia ja osaamista yleisesti hallitustoiminnasta ja varsinkin siitä, miten kiltamme rahoista pidetään huolta, joten voisin hyödyntää ja jakaa osaamistani vielä ensi vuonnakin.

Hallitushommat ja numeroiden pyörittely sekä laskujen maksu ja talousarvion tekeminen on kivaa jeejee jee!

CV:
1997 Venla
2014 Talvitriathlonin SM-kulta
2016 Haalaritiimi
2017 Aktiivinen kiltasohvan kuluttaja
2018 Aktiivinen kiltakahvin kuluttaja
Syksy 2018 Rahiksen apu

Janna Kähärä

Pestit: Fuksivastaava

Heipparallaa

Meitsi on Janna ja olen kolmannen vuoden opiskelija Man@gerilta.
Vuoden verran olen ollut hallituksen toiminnassa mukana sporttitoimarina ja puoli vuotta fuksitoimarina. Olen siis päässyt jo hyvin tutustumaan hallituksen toimintaan kahdesta eri näkökulmasta ja olen nauttinut toiminnasta paljon. Molemmat pestit ovat opettaneet minua monissa asioissa ja kasvattanut ihmisenä.

Kuluneen syksyn aikana olen todistanut, etenkin itselleni, että tämä pesti on minua varten. Olen nauttinut joka hetkestä, jonka olen fuksitoimarina toiminut ja kulunut puolivuotinen on ollut kaiken kaikkiaan aivan mahtava. Syksyn aikana olen ottanut oppia kokeneemmilta fuksivastaavilta sekä sopeutunut osaksi TTY:n ihanaa fuksineuvostoa.

Mielestäni fuksvastaavan rooli on olennainen osa kiltaa, sillä fuksien aktivoiminen ja teekkariuuten heti alusta tutustuttaminen on todella tärkeää. Fuksit ovat kuitenkin kiltamme tulevaisuus ja heidän saaminen mukaan toimintaan on tärkeää. Siksi mahdollinen pestini menisi minulla muiden hommien edelle.

Kilta cv:
2017 jäynä- ja härwelitiimi
2018 sporttitoimari
2017- 2018 halloped
2018 NMKSV sporttivastaava
2018 fuksitoimari

Riku Sundqvist

Pestit: Sihteeri, opintovastaava, tapahtumatoimari

Moi oon Riku ja haen hallitukseen sihteeriksi, koska olisin todella hyvä sellainen. Osaan kuunnella ja kirjoittaa, joten luulisin näillä ominaisuuksilla pärjäävän mainiosti. Lisäksi koen, että sihteerinä pysyisin poikkeuksellisen hyvin ajan tasalla killan ajankohtaisista asioista, koska kokouksissa olisi pakko olla skarppina, jotta pöytäkirjan kirjoittaminen onnistuisi. Mainittakoon vielä, että olisi suuri kunnia päästä suorittamaan tätä kunniatehtävää, jonka muun muassa suuresti ihailemani Isä Kukkonen ja (ex-sinkku) Könö ovat hoitaneet. Ehkä minustakin tämän pestin myötä tulisi yhtä kova jätkä...

Haen myös opintovastaavaksi ja tapahtumatoimariksi, jos minua ei sihteeriksi valitakaan. Opintovastaavana olisin hyvä, koska olisi kiva järjestää labrakahveja ja olla yhteydessä labran henkilökuntaan. Toki myös Jussia on ikävä.

Jos en pääse sihteeriksi, enkä opintovastaaksi, haen tapahtumatoimariksi samoin perustein ja meriitein kuin viime vuonna, minähän en luovuta!

CV:
2013-2015 lukion oppilaskunnan hallitus
2016 Jaakon ja Saijan fuksi
2016 Haalarimainosten supermyyjä
2018 Somevastaava, Spinni
2018 ruokailuvastaava, Case Fakto
2018 Kokenut hallitukseenhakija, Man@ger (3. kerta)

Ida Pehkonen

Pestit: Yritystoimari, tapahtumatoimari

Moi!

Olen Ida, toisen vuoden man@gerilainen. Killan hallitustoiminta kiinnosti jo fuksivuonna, mutta silloin en vielä uskaltautunut hakemaan.

Ensisijaisesti olisin kiinnostunut toimimaan yritystoimarina, sillä haluaisin päästä ylläpitämään kiltamme suhteita yrityksiin ja olemaan mukana excujen järjestämisessä. Fuksivuonna sain jo pientä kosketusta näihin hommiin onnistuessani myymään haalarimainospaikan Eficodelle sekä avustaessani järkkäämään excursiota kyseiseen yritykseen.

Vaihtoehtoisesti haen myös tapahtumatoimarin pestiin. Olen ollut parilla vujuilla nakkilaisena, ja tapahtumatoimarin pesti olisi kiinnostava, sillä pääsisin vielä paljon syvemmälle tapahtumien järjestämiseen olemalla mukana toteuttamassa sitsejä ja muita tapahtumia, kuten itsenäisyyspäivän vastaanottoa man@gerilaisille.

Ennen kaikkea haluaisin päästä mukaan mahtavan kiltamme toimintaan vielä aikaisempaa paremmin ja koen olevani pätevä hakija, sillä intoa ja kykyä kantaa vastuuta löytyy!

CV:
2017 Eficodelle haalarimainospaikan myyminen
2018 Nakkilainen Man@gerin vujuilla
2018 Härwelitiimi
2018 Kv-tutor

Olli Pettersson

Pestit: Stickervastaava, Graafikko

Morjesta pöytää,
Kuuluuvatko seuraavat kysymykset usein käyttämiisi lausahduksiin: Miksei hallitus tee mitään? ja Miksi hallitus tekee jotain?, mutta telegramin stickerit ovat jo puhkikulutettuja. Haluasitko sinäkin uusia stickereitä telegramiin spämmäämiseen? Niin minäkin. Stickervastaavana lupaan jakaa hiljaista tietoa kaikille nälkäisille ja tiedon janoisille. Tarkoituksena ulkoistaa hommat, niinkuin kunnon tietojohtaja. Jotta stickerkoulutusten jälkeen minullakin olisi jotain tekemistä, voisin hyödyntää taiteellisia lahjojani graafikkonakin. Jaa nii meitsi on tosiaan Olli ja ensimmäisen vuoden man@ger.

Jos tämä ei vielä vakuuttanut, ohessa vielä CV

2006 Times lehden Vuoden henkilö
2006 2.sija suunnistuskisoissa sarjassa H8
2011-2016 valopää Vehkajärven kesäteatterissa
2012 esiintynyt poliisina ja mielisairaana Vehkajärvellä
2015 Appiukko ehdokkaan metsän raivaaminen (nykyään ex-appiukkoehdokas)
2018 fuksi
2018 TETAPK:n Kahootin voitto (huomaa aihe vaikeampi kuin Kempin voittamassa)
2018 pubirundin murskavoitto
2018 Haalaritiimin saunamajuri
2018 Case Fakto nakkihommat ja loppujen kuohujuomien juonti

Taidonnäyte
https://t.me/addstickers/honmia

Mikko Kemppi

Pestit: Rahastonhoitaja/Rahiksen apu, Tapahtumatiimi

Hiiohoi ja halojatapäivää

Oon Mikko (se Kemppi) ja haen kauniin ja komean kiltamme hallitukseen ensinnä rahastonhoitajaksi tai sen avuksi, mutta myös tapahtumatiimin hommat kiinnostaa.

Numeroiden pyörittely tulee jo toisena luontona ja excel taipuu vaikka trumpettisolmuun, sekä hallitustoiminta erinäköisissä järjestöhommissa on ainakin aiemmin ollut siistiä. Ja ei sillä että tapahtumista olis valittamista ja siksi haluan tapahtumatiimiin, vaan siksi että haluan itsekin päästä järjestään kaikkee siistiä.

CV (Coispa Viinaa)
2004 Esiintyminen kanaesityksessä Ylöjärven Urheilutalolla
2012-2015 Yläkoulun oppilaskunnan hallituksen oikeuksien väärinkäyttäminen
2012-2016 Ylöjärven nuorisovaltuustossa kokouspalkkioiden kerääminen
2014 10h lennosta selviäminen jäätävässä darrassa
2016-2017 Lippukunnan hallituksessa urheiluvastaava
2016 Risteilyllä väärästä hytistä petauspatjan alta herääminen
2018 Vihdoinkin Tamperelainen
2018 Haalaritiimin puheenjohtaja (Haalarit ennen Indecsiä)
2018 TETAPK:n Kahootin voitto
2018 Killan "edustaminen" telkkarissa
2018 TRT:n officekoulutuksen Excel-osuuden hyväksiluku
2019 TaKoRU varapuheenjohtaja

Anu Tamminen

Pestit: Opintovastaava

Hejsan kaikki man@gerilaiset!

Olen Anu, toisen vuosikurssin man@gerilainen, ja olen päättänyt hakea huikean kiltamme opintovastaavaksi.

Assarityössä tuotantotalouden ja tietojohtamisen labra on tullut minulle erittäin tutuksi ja mielelläni laajentaisin tätä tuntemusta opintovastaavan pestiin. Tutortoiminnan ja Case Fakton järjestämisen kautta olen päässyt hieman sisälle kiltamme toimintaan, ja innostukseni kiltatoiminnasta kasvanut valtavaksi. Kiltamme on minulle erittäin rakas ja tärkeä, ja siksi haluaisin olla linkki killan ja labran suhteiden välillä. Kopo-asiat ja opintojen kehittäminen kiinnostavat erittäin paljon, unohtamatta kuitenkaan, että pääsee osaksi hallitustoimintaa ja auttamaan kiltalaisiamme. :)

T3 tuo varmasti pestiin muutoksia, mutta koen pystyväni vastaamaan näihin muutoksiin superinnokkaalla asenteellani työtäni kohtaan.

Kilta CV:
2018 Jäynä- ja härwelitiimit
2018 Case Fakto markkinointitiimi
2018-2019 Tutor

Katri2

Pestit: TEK-vastaava

Moi mää oon Katri, Man@gerin fuksi, ja ajattelin hakea Katriksi Katrin paikalle TEK-vastaavaksi, koska mulle kerrottiin että se on niitä kuuluisia hyviä hommia. (Ja salaa ajattelin sitten keväällä hakea myös fuksitoimariksi!)

Oon innokas tekeen kaikkea, ja oon muutenkin ehkä hyvä tyyppi, pick me!

Curriculum Vitae:
2009 Auringonkukkaoopperassa "valon" näytteleminen
2010- Koulutyttöily
2014 Puheen pitäminen koulun kevätjuhlassa
2018 Man@gerin jäsenyys
2018 Nakkeilu (Ibiza-sauna, TTYY vujut, Case Fakto, TARAKIn vujut)
2018 Tapahtumissa naamaani näyttäminen ja nauttiminen
2018 Mukana järkkäämässä EVJ:n KulttuuriapproaAkseli Arvaja

Pestit: Sihteeri

Moi.

Olen Akseli Arvaja, 4.vk. Haen Tietojohtajakilta Man@gerin sihteeriksi, sillä haluan olla mukana kirjoittamassa uuden kauniin luvun ihQ:n killan päiväkirjaan. Haluan myös jatkaa rakkaan ystäväni Aleksi Könösen jalanjälkiä, sillä olen hänen suurin fani.

Hyvä dokumentaatio on kaiken A ja O. Pystyn dokumentoimaan kokouksissa tehdyt päätökset erinomaisesti, sillä osaan käyttää Microsoft nimisen yhtiön kehittämän Office palvelun Word- kirjoitusohjelmaa. Tämän avulla osaan dokumentoida, mitä kaikkea kokouksessa on käsitelty. Minulla on myös hyvä ymmärrys paskapuheesta, joten osaan suodattaa suuriman osan "ei niin tärkeästä" höpinästä hallituksen kokouksissa.

PuljuCV:
Fuksijäynätiimi 2016
Spinnin yleisheebo 2016
Tutor 2017
Spinnin Vuokrausvastaava 2017
Spinnin Tapahtumavastaava 2018
Man@gerin IT-vastaava 2018
T3G Toimihenkilö 2018

Pinja Aro

Pestit: Kiltavastaava/kilta-apulainen

Moikka!!! Oon Pinja aka Piñata aka Pyryn ja Hannan fuksin Sonjan (ja Jaakon) fuksi. Kauppareissut hoituu vaikka unissa. Innokas toteuttamaan omia ja jäsenistön toiveita kiltajääkaappiin liittyen!!!
KILTA CV:
Ruokakaupat toinen koti
Ainut Ankarasta selvinnyt man@gerin fuksi
Aina autolla liikenteessä


Laura Karintaus

Pestit: puheenjohtaja/hallituksenmuodostaja

Heipä hei Man@gerit! Ajattelimpa tänne pläjäyttää kertomuksen halukkuudestani toimia rakkaan kiltamme ensi vuoden puheenjohtajana ja näin ollen myös hallituksen muodostajana.

Vuosi 2018 yritysvastaavana on opettanut minulle todella paljon niin järjestötoiminnasta kuin itsestänikin. Etenkin Case Fakton tiimin kanssa sain huomata, että vaikka nautin monista muistakin hommista, niin kaikkein nautinnollisinta puuhaa minulle on kuitenkin se, kun saan luotsata mahtavia tyyppejä huippusuorituksiin. Pitkän valmennusurani (omg 10 vuotta) ansiosta koenkin vahvuuksieni liittyen puheenjohtajan pestiin olevan juuri porukan ryhmäyttämisessä ja jokaisen hallituksen jäsenen tukemisessa heidän omissa pesteissään. Minulle on erittäin tärkeää, että jokainen porukan jäsen tuntee itsensä tärkeäksi, arvostetuksi ja osaksi porukkaa, jolta tarvittaessa saa myös apua.

Yhteistyö muiden kiltojen ja järjestöjen kanssa on myös kivaa. Olen levittänyt verkostoitumisen lonkeroni laajalle pitkin TTY:tä ja tunnen myös keskustan ainejärjestöjen ja muiden tamperelaisten tahojen toimijoita. Myös koulutuspolitiikka kiinnostaa ja T3:n siihen tuomiin vivahteisiin olenkin päässyt jo varaedaattorina tutustumaan TREY:n uuden edustajiston toiminnassa. En pelkää tuoda mielipiteitäni julki myöskään julkisesti, joten olen valmis mähisemään tijolaisten puolesta siellä sun täällä!

Kilta CV:
2014-2015 Skillan bile-, haalari-, jäynä- ja härvelitiimit
2015 Skillan piikalikka
2015-2016 Tutor
2015-2016 Skillan fuksien biletiimin vetäjä
2016 Miss Porno
4ever Ojan Enkeli
2018 Yritysvastaava
2018 Fakton projektipäällikkö

Kati Koponen

Pestit: Fuksivastaava

Moikka!
Olen Kati ja toisen vuoden Man@gerilainen. Tällä hetkellä toimin hallituksessa fuksitoimarina ja haen hallitukseen fuksivastaavaksi. Mitä enemmän syksyn aikana olen päässyt hallitustoimintaan mukaan ja mähisemään kokouksiin, sitä enemmän haluaisin niihin vielä syventyä.

Fuksitoimarina olen päässyt näkemään mitä fuksivastaavan pestiin kuuluu ja uskon, että selviytyisin pestistä oikein mallikkaasti. Jo fuksiviikolla oli havaittavissa vahvaa suorittamista ja joka aamu olin reippaana tutoroimassa ja suorittamassa fuksitoimarin velvollisuuksia, vaikka jalkaan olisikin aamulla sattunut eripari kengät.Olen myös kerennyt kartuttamaan kokemusta tapahtumien järkkäämisestä, niin fuksitoimarina, kuin olemalla mukana ESTIEM:in toiminnassa. Uskonkin, että näistä kokemuksista olisi myös paljon hyötyä fuksivastaavan roolissa.

Fuksivastaavana tavoitteeni olisi, että jokainen fuksi kokisi olonsa tervetulleeksi meidän killan toimintaan ja mukaan tapahtumiin. Ja haluaisin myös fuksivastaavana päästä tutustuttamaan fuksit teekkarielämän ja – kulttuurin (ja yliopisto-opiskelun) saloihin. Olen myös valmis ottamaan vastaan ne haasteet ja muutokset, joita keväällä yliopistojen yhdistymisen myötä tulee sekä tutorointiin, että fuksitoimintaan ja olemaan mukana niiden kehittämisessä.

CV:
2017 Iskän auton ajaminen lunastukseen
2017 Iskän uuden auton ajaminen lunastukseen
2017 Haalari – ja jäynätiimit
2018 Tuutori
2018 Fuksitoimari
2018 HR Responsible ESTIEM CM Tampere
+ järkkäämässä pari muuta hassunhauskaa ESTIEM – tapahtumaa

Elina Suuronen

Pestit: Sihteeri

Heipä hei! Olen Suurosmallin Elpero ja 3. vuoden mänäzer. Olen nauttinut paljon hallitustoiminnasta ja ajatuskin tämän kivan loppumisesta hirvittää. Rakastan valokuvausta ja se on ollut todella mieluinen toimaripesti, mutta nyt haluaisin oppia uusia asioita toimiessani hallituksen sihteerinä.

Sihteerin tehtävät kiinnostavat erityisesti, koska silloin pääsee paremmin sisälle järjestö- ja kokouskäytänteisiin. Sopisin sihteerin tehtävään hyvin oma-aloitteisen ja ripeän asenteeni ansiosta. Olen myös hyvin halukas auttamaan muita hallituslaisia ja toimihenkilöitä omissa tehtävissään. Olen nopsa kirjoittaja, wordi = kaveri ja osallistumiseni kokouksiin on kiitettävä.

PS. Olen myös rakkaan nykyisen sihteerimme fuksi eli varmasti samaa verta löytyy minustakin!


CV:
2017 Puuhastelija tiimissä jäynä- ja härvelitiimi
2017-2018 Tutor
2018 Valokuvaaja
2018-2019 Teekkarilähettiläs

Sonja Ahola

Pestit: Sihteeri/viestintävastaava

Moi!
Olen Sonja ja opiskelen tietojohtamista toista vuotta. Olen äärimmäisen innokas tyyppi, jonka vuoksi ilmoitan jälleen halukkuuteni tietojohtajakilta Man@gerin hallitukseen. Toimin 2018 hallituksessa kiltavastaavana, jonka kautta olen tutustunut hallituksen toimintatapoihin.

Olen kiinnostunut sekä sihteerin että viestintä-/tiedotusvastaavan pesteistä. Sihteerinä olisin hyvä siksi, että viihdyn kokouksissa, hallitustoiminta on minulle entuudestaan tuttua ja minulla on paljon tahtoa taistella Wordin kiemuroissa. Innokkuus viestintä-/tiedotusvastaavaksi pohjautuu myös haluuni viettää aikaa enemmän tietokoneella.

Tärkeimpänä ominaisuutenani pitäisin halukkuuttani auttaa kaikkia hallituksen jäseniä, ja olla toiminnassa laajasti mukana kuitenkaan laiminlyömättä omaa pestiäni.

CEEVEE:
2017 Juhannuksena lattiamopin syönti ja sen pitkäaikaisista sivuvaikutuksista selviytyminen
2017 Hannan ja Pyryn fuksi (ja edelleen hengissä)
2018 Kiltavastaava
2018 Case Fakto järkkätiimi
2018-2019 Tutor

Eveliina

Pestit: Yritysvastaava

Heippa kaikki mahtavat ja aivan ihanat kanssaman@gerit!

Olen Eveliina Sihvonen, huomattavasti mielummin Eve, kakkosvuotinen man@ger, ja ilmoitan halukkuudestani parhaimmasta parhaimman kiltamme hallitukseen yritysvastaavaksi.

Vuonna 2018 olen toiminut kiltamme kv-vastaavana ja näin hallitustoiminta on tullut minulle tutuksi. Kuluneen vuoden aikana olen oppinut monipuolisten kv-tapahtumien järjestämistä ja organisoimista, joissa onnistumisissa olen kokenut iloa ja seuraavana päivänä joskus kenties ehkä vähän huonoa vointiakin. Vuosi on kasvattanut ja rohkaissut minua ja koen, että olen valmis toimimaan kiltamme jäsenten hyväksi yritysvastaavan roolissa, mikäli minut siihen valitaan.

Olen vuoden aikana seurannut sivusta, kuinka hienoa työtä yritystiimi tekeekään ja kuinka paljon sitä arvostetaan. Haluaisin enemmän kuin mielelläni jatkaa tätä työtä ja Case Fakton myötä yritysmaailmaan enemmän mukaan päässeenä on innostukseni noussut superisoksi. Yritysvastaavan roolissa saisin myös jatkaa jonkinmoista kv-innostustani rankkaXQ:n muodossa.

KIltaCV:
1996-? Turkulainen
2017 Koko toisen periodin tenttiviikolle ilmoittautumisen unohtaminen
2017 Haalarivastaava
2018 KV-vastaava
2018 Jäynätiimi
2018 Lukiolaisille tietojohtamisesta paasaaminen Tampere-talolla
2018 Case Fakto markkinointitiimi

Hanna Tahvanainen

Pestit: Kulttuuri/vaellus/extreme/extempore/hullutteluvastaava

Hei sinä ihana, joka luet hakemustani. Mahdollisesti olet Tietojohtajakilta Man@ger ry:n jäsen tai varmasti ainakin tahtoisit olla. Oletko koskaan ihmetellyt, kuinka ihania tapahtumia meidän rakas kiltamme tarjoaa. Onko ajatuksiasi kuitenkaan koskaan hiertänyt, että silti jotakin puuttuu? Kaipaisitko opintojesi ohelle kulttuuria, konsertteja, teatteriesityksiä tai lyhyitä vaelluksia. Minulla olisi juuri sinulle tarjota pettämätön ratkaisu: minä!

Vaikuttavan hallituksen tapahtumavastaavana tiedän, että tapahtumatiimillä aikaa menee olemassa olevien tapahtumien kanssa puuhailuun ihan tarpeeksi. Kuitenkin koen, että olisi valtava rikkaus kehittää kiltamme toimintaa edelleen ja tarjota tulevaisuudessa myös hieman eriävän kategorian tapahtumia. Tämän alustuksen jälkeen haluaisin ilmaista halukkuuteni toimia kiltamme kulttuuritapahtumista sekä muista uusista ja jännittävistä konsepteista vastaavana toimihenkilönä. Jäsenistömme on kovasti ryhmäkeskusteluissa kaipaillut myöskin vaellusreissuja ja vanhana partiotyttönä koen minulta hoituvan näppärästi myös tällaiset hauskuuttelut. Kiinnostusta minulta löytyisi kaiken tämän lisäksi lähteä osallistumaan killan voimin esimerkiksi suopotkupallon MM-kilpailuihin ja kaikkeen muuhun hauskaan, jännittävään ja erityisesti UUTEEN. Uskon, että minulla olisi tämän kulttuuritapahtumista vastaavan roolin lisäksi kyvykkyyttä ja kokemusta toimintani ohella valistaa tätimäisin neuvoin tarvittaessa myös tulevan hallituksen tapahtumatiimiä. Toivoisin, että seuraavan vuoden hallitus pohtisi tällaista uuden toiminnan kehittämistä sekä tietenkin minua toimimaan tämän asian puolesta.

Kilta CV:
Miss Porno 2016
Ojan enkeli 4ever
Kiltavastaava 2017
Tutor 2017-2018
Tapahtumavastaava 2018
Faktotiimi 2018
Vuosijuhlavastaava 2018
Vuosijuhlavastaava 2020
Eniten pöytäliinoihin ikinä kuluttanut henkilö 2018

Katri

Pestit: Päätoimittaja / ulkosuhdevastaava

Moi!! Oon Katri, kolmannen vuoden man@geri, ja tulin tänne ilmoittamaan kiinnostukseni killan toimihenkilöksi päätoimittajan/ulkosuhdevastaavan rooliin!

Kohta jo entisenä viestintävastaavana erilaisen sisällön tuottaminen eri kanaville on tullut tutuksi, ja haluaisinkin nyt tehdä uusia aluevaltauksia ja päästä toimittamaan kiltalehteämme Harmaata Taloutta, sekä puhaltamaan uusia tuulia blogiimme! Man@ger on minulle kovin rakas kilta ja haluan, että hyvä meininki ja se, miten siisti opiskeluala meillä on, välittyy myös muille! Mulla on välillä ehkä vähän liiankin lennokkaita ideoita ja vilkas mielikuvitus, mutta uskon, että siitä voisi olla edes jotain hyötyä päätoimittajan pestissä.

Myös vieraat opiskelijakulttuurit kiinnostavat minua, ja tarvittaessa toimin mielelläni Man@gerin irto-/ulkosuhdehenkilönä ulkomaailmalle (=muut opiskelijajärjestöt).

Huonona puolenani sanoisin, että kovasta yrityksestä huolimatta en ole kovin hyvä sanomaan ei, joten mun naamaa saa valitettavan usein katsella puuhailemassa millon missäkin.

CV:
2009 Ala-asteen 6. luokan luokkalehden kansikuvanpiirtokilpailun voitto
2016 Haalaritiimi
2017 Tutor
2018 Viestintävastaava
2018 TEK-vastaava
2019 TREY edarin varajäsen

Sekalaisia tapahtumatiimejä yms:
2016 ESTIEM Nordic ReCoM
2017 Jäynä- ja härvelitiimit
2018 ESTIEM TIMES Semifinal Tampere&Helsinki
2018 Case Fakto

Samppa

Pestit: Senior Man@ger / Non-equity P@rtner / Senior @dvisor

Hola hombret ja mamacitat!

Nimi on Samppa ja 5. vsk. ja haen hallitukseen toimariksi hallituksen sopivaksi nimittämään pestiin. Hallitus voi myös olla nimittämättä, mikä on ihan ok! Hallituksessa voisin jeesata avaamalla hiljaisen tiedon arkkuni ja tukemalla henkisesti puheenjohtajaa, mikäli mahtava puheenjohtajamme tukea tarvitsee. Tällä hetkellä olen mukana alumnitoiminnassa ja historiikkiprojektissa, ja näissä olisi tarkoitus kunnostautua taas enemmän, kunhan täältä Espanjan (15 °C) lämmöstä tulen takaisin. Muuta kokemusta on vähän sieltä täältä. Näkemystä Tampere3:sta löytyy myös...

KiltaCV:
2014: Jontun ja Hennin fuksi
2015: Sporttitoimari, härwelivastaava, tutor
2016: Sihteeri/vpj, Viron rankan kolme leijonaa, vuosijuhlien taksivastaava
2017: Puheenjohtaja, varahalloped, pikkujoulusaunalla kaksi herwantapeliä ja skellariin jatkoille
2018: Old homie, varahalloped

Ota tai jätä!

fuksi

Pestit: töihin

pliis

Jake

Pestit: Hyvinvointivastaava, Saunavastaava

Moro nääs!

Olen Leppiniemen Jaakko ja haen meidän mahtavan killan hallitukseen saunavastaavaksi.

Miksi juuri minä? No, olen käynyt jos jonkilaisissa tapahtumissa ja selvinnyt pahimmistakin olotiloista. Osaan pitää esimerkillisesti huolta omasta hyvinvoinnista, joten koen olevani pätevä pitämään huolta myös kiltalaisten hyvinvoinnista.

Mikäli minut hallitukseen valitaan, kiltalaisten hyvinvointi on taattu! Juoma on hyvää ja sitä on tarpeeksi! Ohessa vielä luettelo ansioistani killan toiminnassa. Make Man@ger great again!

CV:
Tutor 2018
Fuksivuoden trt-kurssin hyväksiluku
Voitto Autekin fuksitoimarista kreikkalais-roomalaisessa painissa Junttareilla 2018