Hallitustyrkytys

Huh! Oheiselle lomakkeella voi tyrkyttää itseään ensi vuoden hallitukseen tai toimihenkilöksi. Tyrkyttäminen ei maksa mitään, ei sido mihinkään eikä sillä varsinkaan häviä mitään.

Tämä härpäke on täysin irrallinen kaikesta virallisuudesta. Hallitukseen voi hakea myös ilman lomakkeen täyttöä, tämä sivu on vain maailman paras paikka itsensä mainostamisen ja tunnetuksi tekemiseen.

Hallitus?

Hallitus on killan päättävä elin, jonka toimikausi on yksi kalenterivuosi. Killan varsinainen noin kahdeksan hengen hallitus valitaan syksyn yleiskokouksessa. Pian tämän jälkeen vastavalittu hallitus kerää itselleen joukon toimihenkilöitä, jotka käytännössä ovat kaikessa mukana missä hallituskin. Puhuttaessa killan hallituksesta tarkoitetaankin yleensä tätä toimareiden ja hallituksen muodostamaa überhupaisaa porukkaa.

Hallitukseen ja/tai toimariksi voivat hakea kaikki killan jäsenmaksun maksaneet. Myös fuksit ovat erittäin tervetulleita hakemaan mukaan kiltatoimintaan! Aikaisemmat hallitukset ja hallituspestit voi käydä kurkkaamassa täältä.

Tyrkytyslomake ™

Nimeni:
Pestit johon haen:
Vapaa sana (Kuka olet? / Miksi juuri sinä? / Aikaisemmat (kilta)kokeilut?)
Muista myös mainita, haetko:
  • Hallituksenmuodostajaksi
  • Hallitukseen
  • Toimihenkilöksi
Suomen presidentin (Niinistön) etunimi (spämminesto):

Itseään jo tyrkyttäneet

Ella Holmala

Pestit: Rahastonhoitaja

Jeeeee moii!

Elikkäs mää oon Ella ja opiskelen tokaa vuotta. Haen hallitukseen rahastonhoitajaksi, koska kirjanpito on aika jees. Rahastonhoitaja kuulosti itselle sopivalta pestiltä, koska viime kesänä kertyi jonkinnäköstä kokemusta kirjanpidosta kesätyöpaikan myötä. Lisäksi haluaisin päästä vaikuttamaan ja osallistumaan enemmän killan toimintaan. Pitäisin myös parempaa huolta killan rahoista kuin mitä pidin omistani viime rankkaXQlla.

Jee kirjanpito jee tilinpäätös jee!

KiltaCV:
- Härwelitiimi

Eerika Kekki

Pestit: Kiltavastaava

Hejsan kaikille!

Olen Eerika ja ensimmäisen vuoden tijolainen. Haen kiltavastaavan pestiin ja uskoisin sopivani siihen mitä parhaimmiten: kauppakassien kantamistaustaa ja asennetta työhön nimittäin löytyy! Lisäksi minulla on taipumusta lähteä kaikkeen mahdolliseen toimintaan mukaan, joten hallitukseen pääseminen toisi hyvän jatkumon tähänkin.

Korviini on myös kantautunut mahdollinen kiltavastaavatiimin työllistäminen yksittäisen ihmisen sijasta. Siihen tarpeeseen voisimmekin Sonjan kanssa vastata kiltistiiminä, sillä meiltä yhteistyö sujuu kuin rasvattu: olemme molemmat totaalisen böndejä Vihdin ja Kurikan idyllisten kansallisromanttisten peltomaisemien kasvatteja, joten yhteinen kieli ja toimitavat ovat jo samasta maaperästä peräisin. Ja mikä tärkeintä: työmoraali on taattua uusimaa-pohjanmaalaista. Maallikkoina lihaskato ei pääse vaivaamaan liiasta opiskelusta, sillä viikonloppuisin kotikotona on kantamisen harjoittaminen taattua.

Plussana pakettiauto joskus käytössä ja pyöräkin löytyy!

KiltaCV:
Haalariprojektin myyntivastaava 2017

Laura Karintaus

Pestit: Yritystoimari

Hei,

Olen Laura, toisen vuoden opiskelija mahtavassa tietojohtamisen killassa. TTY:llä vaikutan jo neljättä vuotta. Kilpaurheilu on vienyt aikaani viimeisten opiskeluvuosieni aikana, mutta eläköitymisen lähestyessä mieleni halajaa päästä vihdoin kunnolla mukaan myös Man@gerin kiltatoimintaan!

Faktahan on se, että skillassa ei oltu nähty yhtä tehokasta haalarimainosmyyjää ennen kuin minä tulin taloon. Yritysyhteistyö kiinnostaa minua paljon ja uskon, että minulla olisi paljon annettavaa kiltamme yritystoiminnalle. Ystäväni kuvailevat minua supliikiksi, sosiaaliSEKSI supersankariksi. Olen taitava verkostoitumaan ja toimimaan erilaisten ihmisten kanssa. Voin tehdä tarvittaessa henkilökohtaisiakin uhrauksia killan takia (?). Jopa Indecsin kiltalehdessä on huomioitu upeat yrityskontaktini: https://indecs.fi/infactot/Infacto_2017_3.pdf

Take me or be square!

CV:
2014 Skillan haalaritiimin supermyyjä
2015 Skillan biletiimi
2015 Skillan piikalikka
2015 Tutor
2015 Skillan biletiimin vetäjä
2016 Mrs Porno
2016-> Ojan enkeli
2017 Nakkivastaava Case Faktossa

@beebu

Pestit: Killan tissit

Moi, mää oon @beebu.

Haen killan virallisiksi tisseiksi monesta eri syystä. Tärkein niistä on kuitenkin kanssapuuhareiden motivointi. Ketäpä ei ilahduttaisi arvaamattomasti keskellä päivää kännykkään kilahtavat boobeyrooneyt, taktisesti liian alhaalta kuvatut maisemakuvat ja paniikkiotokset skellarista, kun olen TAAS hukannut vaatteet. Näistä tilanteista nauttivat KAIKKI.

Pulju CV:
Man@ger:
Epämääränen, alaston vanha akka 2016
Yritysvastaava, VPJ ja sinnikäs vallankumouksen suunnittelija 2017
Visiönääri (nään tulevaisuuteen) 2018

en ole muissa kerhoissa enkä missään muussakaan toiminnassa mukana paitsi vähän

EI MUUTA MOIKKA

Pyry Collander

Pestit: Fuksikapteeni jr.

Hellurei ja hellät tunteet!

Olen Pyry ja mitä luultavimmin kaikki tuntevat minut paremmin tai huonommin. Jätän jokaisen oman tulkinnan varaan sen, onko kyseinen asia hyvä vai ei. Joka tapauksessa olen nyt hakemassa iloisen harmaan kiltamme nuoremmaksi Fuksikapteeniksi.

Ensimmäisenä opiskeluvuotenani tulin pyörineeksi vähän kaikkialla ja samalla onnistuin haalimaan kiltamme sisältä, kuin ulkopuoleltakin monia tuttavia ja kavereita, joita kaikkia nykyään on mukava morjestella käytävillä kuljeskellessa. Samalla olin mukana fuksien haalariprojektissa yhtenä saunamajureista. Fuksivuoden huipensi Man@gerin superfuksiksi kruunaaminen!

Olisin kyseiseen rooliin täydellinen, koska pidän todella paljon fuksien kanssa toimimisesta ja vietän tälläkin hetkellä todella paljon aikaa näiden ihanien fuksiemme kanssa! Olen myös sosiaalinen, mukaansatempaava ja tekevä kaveri. Saan paljon aikaan, kun jokin kiinnostaa minua, ja fuksien kanssa toimiminen nimenomaan on mun juttu. Olen tälläkin hetkellä tutorina näille mahtaville palleroillemme, ja olen ollut jo lukiossakin tutor-oppilaana. Olen myöskin suorittanut aliupseerikurssin armeijassa, jossa olen saanut kokea ryhmänjohtamista vaativimmissakin oloissa, kuin vain luokka- tai kiltahuoneella. Tällä hetkellä olen kiltamme sporttitoimari, joten tiedän jo valmiiksi hyvin, miten hallitus toimii ja miten asioita tulee hoitaa.

PS. Minun ylitseni minkään muun killan fuksivastaavat eivät tule kävelemään.

Pulju CV:
Haalaritiimi 2017
Jäynätiimi 2017
Härwelitiimi 2017 (vahdin kyseistä värkkiä koko yön)
Killan superfuksi 2017
Sporttitoimari 2017
Tutor 2017
Ensimmäinen Man@gerilainen Rankka Ankka piiitkään aikaan

Oja

Pestit: Kiintiö porilaine

Näyttää aika pahalt nää hakemukset ku ei oo totanoi ku vaa yks porilaine hakenu hallituksee!!1 Vai luinks mää ny nää iha oikei?! Kilta ny o kumminki niimma porilaine ku ol ja voi ni ei kai sitä ruvet hallitustouhui tekee ilma patasyrämmii. Näyttää meinaa vähä pahalt et tulis joku turkulais hallitus ja sehä ei käy laatuu sit lainkaa! Asuin siel kolmise vuot joskus ja onkyl ihmeelist touhuu siel päi tieräksää? Miättikää ny vähä mitä siitki tulis jos kukaa ei ymmär hallitukse puheist sanaakaa?!?! Menee iha päi helvettii koko lafka sanommä! Jos hallituksee mää pääse ni kyl kuris oltais ja tietteks lippu pysyi korkeel! Kokouksii mää en kyl tulis ku siel o vähä paha ryypät mut henges olisi mukan! Kylmää sillo su tällö voisi kaffet keittää sin...

TL;DR;
Tenttiin lukeminen on tylsää. Kiitos mielenkiinnosta.

Ainii sit se seevee!
2017: Saunaboja
2016: Taksimestari
2015-16: Hati saunaboja
2015: Robin Hood never förget

Arttu Kukkonen

Pestit: Art Director

_____ _____ _ _
|_ _|/ ____(_)_(_)
| | | (___ / \
| | \___ \ / _ \
_| |_ ____) / ___ \
|_____|_____/_/ \_\


Nimeni on Arttu Kukkonen, mutta jotkut kutsuvat myös isäksi. Kuten vanha sananlasku kuuluu, "Third time's the charm" (eli kolmas aika olla viehätys teille kielitaidottomille), joten tässä olisi tarjolla meikämarjapuuron kolmas ja viimeinen(salee) hallitustyrkky. Minulta löytyy kuitenkin intoa vielä toimia rakkaan kiltamme hyväksi!

Hakemani pesti on Chief Executive Senior Art Director / Sticker-jumala / Photoshop-welho / Graafikko. Saunavastaavana pääsin jo toteuttamaan itseäni tehtailemalla Facebook-eventtien cover-kuvia ja piilottamalla niihin Jaloviina-pulloja.
Kuluvan hallitusvuoden aikana sihteerinä toimimisen ohella olen tehtaillut paljon julisteita, Facebook-eventtien cover-kuvia ja tehnyt Harmaaseen Talouteen grafiikoita pyydettäessä, joten pestin pitäisi luonnistua ensi vuonna vielä paremmin, kun sihteerin pakolliset tehtävät eivät vie aikaa rakkaalta Photoshopin pieksemiseltä. Pääpointtina kumminkin on, että haluan pitää killan graafisen ulosannin tason niin timanttisena, että lukutaidottomatkin tulevat tapahtumiimme paikalle julisteitamme ihailtuaan.

KiltaCV:
Jäynätiimi 2015
Härwelitiimi 2015 (Naulasin kaksi (2) naulaa Härweliin)
RankkaXQ 2015 Kleptomaanin kunniamaininta
Man@gerin hallituksen saunavastaava 2016
RankkaXQ 2016 Yksi leijona
Man@gerin hallituksen sihteeri 2017
Tekemni killan (epä)virallinen sticker-pack on Telegramissa asennettu 456 kertaa.

TL;DR:
#isä2018
#onemoreyear
#näytötonannettu

Ville Madekivi

Pestit: Yritystoimari, saunatoimari

Moikka!

Olen Ville, toisen vuoden tijolainen ja haen yritystoimarin ja saunatoimarin hommiin. Hain hallitukseen jo viime vuonna, mutta tuolloin ei valinta kohdistunut minuun. Kuluneen vuoden aikana kiinnostukseni hallitustoimintaa kohtaan on vain kasvanut entisestään.

Aiempaa kokemusta yritystoimarin tehtävään liittyen ei ole, mutta innokkuutta ja halua oppia uutta senkin edestä. Yritysmaailman kontaktit myös houkuttelevat hakemaan tehtävään.

Saunatoimarius kiinnostaa myös, koska saunailtojen järjestäminen vaikuttaa lystiltä puuhalta. Olen myös hyvä siivoamaan ja kantamaan.

KiltaCV:
- Tutor 2017

Sonja Ahola

Pestit: Kiltisvastaava


Moimoi!

Oon Sonja, ei thymä tjiolainen fuks ja tahtoisin kovasti mukaan hallitukseen!

Tyrkytän itseäni siis kiltisvastaavaksi tutorini Hannan innoittamana. Olen kova mimmi juomaan ja tuomaan maitoa sekä skyyyyriä, ja tahtoisin kovasti olla kasvattamassa killan jääkaapin sisältöä. Minulla on myös pakonomainen tarve hallita kaikkea ympärilläni tapahtuvaa, ja siksi sopisin mielestäni mukaan hallitukseen. Lukiossakin hoidin suurimman osan abien asioista/tapahtumista ja yläasteella (heh) olin oppilaskunnan varapuheenjohtaja.

Lisäksi moon eteläpohojammaalta kotoosin joten työmoraali on ainaki ristus kunnos. Haen kiltisvastaavaksi ystäväni Eerikan (myös aito landepaukku) kanssa, mutta koska olemme laumaeläimiä, toivoisin että myös ystävämme Rovaniemeltä (Venla) pääsisi tiimiin mukaan. Toiveena olisi, että voisimme yhdessä olla vastuussa killan hyvinvoinnista.

Kilta CV:
Hannan ja Pyryn huippufuksi

PS. Minulla on auto käytettävissäni!!!!

Venla Viertola

Pestit: Kiltisvastaava/joku nakki-ihminen

Heippa!

Mie oon Venla, fuksi, Rovaniemen vahavistus, mitä muita nimikkeitä sitä ittelleen oikeen keksis :D

Ootte hyvin saanu tämänkin pään aivopestyä, sillä en oo vastaavassa toiminnassa periaatteessa ollu (ellei abitoimikuntaa lasketa), mutta nyt ihan hulluna haluaisin mukkaan! Ja siis mulle tuommonen yleinen nakkiheeboki käy :-)

Nyt vielä muutama murresana tähän että kukkaan ei (välttämättä) ymmärrä mittään mistä mie puhun:

Jos mie en pääse mukkaan nii mie juoksen ikkunaan pahki ja alan märsäämään, mutta jos pääsen nii heke teille kaikille jotka joutuu minua kahtomaan.

Onneksi kuitenkin mie väänsin vaan tän tyrkyn överi lappilaisittain nii kielimuuria tuskin tullee!

Ps. Oon kuitenkin toimelias nii siitä vois olla hyötyä?

Eveliina Sihvonen

Pestit: kv-vastaava

Moikkamoi kaikki!

Olen Eveliina tai tuttavallisemmin Eve. Oon pikkufuksi ja kauhean innokkaasti tyrkyttämässä itseäni joka paikkaan, joten tottakai myös hallitukseen.

Haen kv-vastaavan paikkaa, koska kaikki kansainvälinen toiminta kiinnostaa suuresti. Kielimuuria ei enkun ja ruotsin puolelta ole ollenkaan, espanja sujuu kohtuullisesti ja turkuakin ymmärrän sillä sieltä olen kotoisin.

Olin loka-marraskuun vaihteessa Estiemin reissulla Budapestissa ja tammikuun lopulla lähden innokkaana Ruotsin puolelle Åreen harjoittamaan after ski ruotsia, joten kv-toimintaa tulee hyvin jo tässä fuksivuonna harjoitettua.

KiltaCV:
-haalaritiimin haalarivastaava

Niko Rantala

Pestit: Saunavastaava

Morjesta!

Oon Niko, toisen vuoden tietojohtamisen opiskelija ja nyt tavoitteena olisi päästä mukaan hallitukseen.

Haen siis saunavastaavan pestiä, sillä olen itse viihtynyt varsin usein kaikennäköisissä sauna- sekä muissakin tapahtumissa ja nyt haluaisin päästä myös itse järjestämään näitä tapahtumia. Saunominen on varsin mahtava harrastus kaikkine oheisilmiöineen ja tätä mahtavuutta olisi hieno jakaa muunkin jäsenistön kesken saunavastaavan toimessa.

Kokemusta tapahtumien järkkäämisestä löytyy esimerkiksi oman fuksivuoteni haalari- sekä kastesaunan järjestäminen yhdessä muiden saunamajureiden kanssa. Lisäksi olen yleensä kaveriporukassani ollut se, joka on järkännyt erinäköisiä illanistujaisia ja reissuja ympäri Eurooppaa sekä näiden myötä oppinut monia taitoja, jotka katson hyödylliseksi tässä tehtävässä.

Viime vuonna en hakenut hallitukseen, jota olen katunut koko kuluvan vuoden, mutta nyt päätin korjata tuon virheen, sillä katson olevani erittäin pätevä sekä motivoitunut Saunavastaavan toimeen ja siksi sitä nyt haen.

KiltaCV:

2016 Haalaritiimin saunamajuri
2016 Mr. Porno

P.S. Egoni ei kärsi, vaikka vastaavan sijaan tarjottaisiinkin Saunatoimarin hommia, sillä tärkeintä itselleni on, että pääsen mukaan vaikuttamaan asioihin, joita itse pidän tärkeänä. Saunavastaavaksi haen kuitenkin ehdottomasti ensisijaisesti.

Aleksi Tuominen

Pestit: kv-vastaava

Moro! Mää aatteli heti aluks osottaa mu kiälitaido ja kirjottaa tä koko tyrky kauniil pori murteel. Edelline hallitusvuasi oli miälettömä kiva ja mää aatteli et ehrottomasti pitää pääst jatkamaa ja ny oon keksiny et mitä mää haluu tehä.

Mää tosiaa aloti täs koulus korkil vuan 2011, opiskeli siä sit pääl vuade ja lähdi intis käymää välis. Siäl sit rupesi miättii et oikeestaa koneerakennus o aika perseest ja olis kiva vaik tehä jotai käytännöläheist. No mää sit pääti hakee koulu (suame) parhaasee kiltaa ja aloti manakeril vuan 2014. Vuan 2016 keksi lähtee KV-tutoriks ja se oli iha huikeet. Vaihtarit o makeet porukkaa. Sit ko oli päässy vauhtii ni aatteli et kai täs vois lähtee vaiks hallitukseenki samal. Vuade 2017 oon ny sit ollu IT-vastaavan tääl ja vähä rakastui hallitustoimintaa noi yleisesti. Vaihtaritouhut o myös ain ollu lähel syränt jote kv-vastaava o iha täydelline homma mul.

Kooveetutoroinni lisäks oon ollu mukan estiemi ja visioni tapahtumis ja kävin mää täs välis yhet into vujutki kokemas. Sujuva suame lisäks puhu täyrellist enklantii ja vähä saksaa ja ruattii kans pääl. Kännispäite onnistuu vaiks espanja tai kiina.

Hallitustoimintaa mää tua kooveekokemukse lisäks lähinnä paskaa huumorii ettei touhu pääse muuttuu liia vakavaks
--------------------------------------------------
Sitä varalta että joku abderiitti haluaa ohittaa yllä lepäävän lyyrisen mestariteoksen, listaan vielä kiltaCV:n ihan selkeällä suomen kielellä:

- 2016 KV-tutori
- 2017 IT-vastaava

t: (kohta entinen)IT-Juaminen

Niklas Salminen

Pestit: Saunavastaava

Morororoo,

mää oon siis Niklas, 2vsk opiskelija ja haen saunavastaavan pestiin.

Haen tosiaan tähän pestiin, koska mun mielestä saunominen on mukavaa ja haluun tuottaa sitä samaa mielihyvää kaikille meidän jäsenille järkkäämällä saunailtoja. Lisäksi mielestäni on tärkeää, että jäsenistö pääsee nauttimaan virvoikkeista killassa, jotta opiskelu sujuisi tehokkaasti, ja tästä pidän varmasti huolen.

Tapahtumiakin olen ollut jo järkkäilemässä muutamaankin otteeseen ja vastuutakin on näistä löytynyt, joten näiltä osin kokemusta kyllä löytyy. Hallitustoiminnastakin löytyy jo vuoden verran kokemusta, joten tiedän miten asioita siellä hoidellaan.

Sitten viälä CV:
2016 Saunamajuri
2016 Kv-vastaava

Elina Suuronen

Pestit: Rahastonhoitaja

Moikka moi!
Oon Elina, toisen vuoden tijolainen, ja palan halusta päästä mukaan hallitustoimintaan!!

Kummitätini taannoin kertoi, kuinka olin pienenä laskeskellut rahojani, selaillut Bilteman katalogia ja suunnitellut, mitä kaikkea rahoillani saisin ostettua. Olen siis ollut pienestä pitäen intohimoinen rahojenlaskija ja Bilteman kanta-asiakas. Minulla on myös kokemusta lukiosta rahastonhoitajan tehtävistä ja muiden juoksevien asioiden hoitamisesta.

Edellisvuonna en hakenut hallitushommiin, koska luulin koulun vievän kaiken ajan, mikä on pötypuhetta. Olen kuitenkin huomannut, että koulun ohella ehtii tekemään yhtä, jos toista. Olen täsmällinen, ihan hauska ja kiinnostunut todella paljon oppimaan rahastonhoitajan tehtävistä lisää, joten olisin täydellinen tähän pestiin killalle.

KiltaCV:
Tutor 2017

Jaakko Leppiniemi

Pestit: Tapahtuma-, saunatoimari

Morommoro! Olen tosiaan ensimmäisen vuoden opiskelija ja koska mielenvikaiseen elämäntapaani kuuluu kaikki mahdollinen aktiviteetti, myös hallitustoiminta kiinnostaa :)

Haen tapahtuma- tai saunatoimariksi, koska kaikenlainen puuhastelu on meikäläisestä nastaa ja joku on joskus myös sanonut että mun pitäis hallitukseen hakea.

Ohessa vielä firman CV:
Sain imat 1&2 sekä trt hyväksluettua

Terveisin,
Jake, Helmi jätkä

Konsta Könönen

Pestit: Sporttiheebo

Hei! Hyvä ystäväni ja nuorempi kollegani Konsta on pätevä ja aikaansaava nuori pojan kloppi. Haluaisin mainita että hänen hakemuksensa lisäksi hän osoittaa suurta intohimoa kyseistä pestiä kohtaan! Jos häntä pitäisi kuvata toteemieläimenä, kuvaisin häntä rohkeana vesinokkaeläimenä - ahkera, söpö ja helposti toimeentulevana nuorena, viriilinä otuksena. -Pyrtsi

Janna Kähärä

Pestit: Fuksikapteeni jr.

Heipparallaa!

Meikä on siis pieni ja pippurinen Janna. Opiskelen tällä hetkellä toista vuotta tietojohtamista ja odotan pääseväni hallitustoimintaan mukaan.

Haen Man@gerin hallitukseen, koska haluan tutustua sen toimintaan ja olla osallisena vaikuttamassa kiltamme asioihin. Erityisesti pesti fuksikapteeni juniorina kiinnostaa suuresti. Fuksiviikolla olin mukana koulusuunnistuksen ja pubirundin rastien järkkäämisessä, josta innostukseni uusien opiskelijoiden kanssa toimimiseen sai alkunsa. Olen pyrkinyt olemaan fuksien kanssa paljon tekemisissä, esimerkiksi hakemalla tutoriksi ja osallistumalla tapahtumiin, jossa pääsee heidän kanssaan hengailemaan.

Koen että minulla on kykyjä ja motivaatiota tähän tehtävään. Yksi omista valteistani on muiden ihmisten ja asioiden johtaminen. Minulla on kokemusta monen vuoden takaa urheilujoukkueen johtamisesta ja organisoinnista. Omasta mielestä olen täysin kykenevä tähän pestiin.

Olenha tämän ajan suuri ajattelija ”jos tää on rankka ni tää on rankka” -Barcelona 2017

Pikku CV:ni

NMKSV ry

Urrrheiluvastaava

Ps. Huudan kovempaa kuin bionerin fuksikapteeni megafoniin.

Könösen Aleksi

Pestit: Sihteeri

Moro jäsenistö hyvää syksyä jäsenistö!

Menestyksekkään hallitusurani lunnollinen jatke on seurata Isän jalanjäljissä ja pyrkiä sihteerin virkaan. Olen kaikin puolin näppärä sormistani ja kirjoittaminen onnistuukin suhteellisen ongelmitta. Yhdys sanat ovat vahvuuteni. Osallistumisprosenttini hallituksen kokouksiin tällä kaudella on päätä huimaava, ja vielä en niihinkään ole kyllästynyt eli virtaa riittää vielä ainakin yhdelle vuodelle.

KiltaCV:

2015 Haalaritiimin saunamajuri
2016 Tutor
2016 Berliinin rankan kaksi leijonaa
2017 Saunavastaava

Muita saavutuksia:
Ify II arvosana 5

Venla Haunia

Pestit: Tapahtumatoimari, Yritystoimari

Helouuu! :)

Oon siis Venla, toisen vuoden opiskelija ja haen tapahtumatoimariksi/ yritystoimariksi. Haluan päästä osaksi hallitusta, koska kiltatoiminta kiinnostaa ja olen huomannut, että ylimääräistä aikaa olisi ja se olisi kiva käyttää johonkin järkevään ja hauskaan toimintaan! Hallitustoimintaa on myös hypetetty niin paljon, että en halua jäädä siitä pois!

Oon aktiivinen osallistuja tapahtumissa, ideoita täynnä, yhteistyökykyinen sekä aikaansaava kaikessa mihin ryhdyn. Tapahtumia oon järjestänyt esimerkiksi lukiossa hallituksessa ja viime vuonna hatitiimissä. Nakkitehtävät on aina ollu hauskoja ja olisi kiva olla suuremminkin erilaisten tapahtumien järkkäämisessä ja ideoinnissa mukana, että sais käyttää myös omaa luovuutta! :) Tykkään myös uusista haasteista, joten yritystoimarinkin homma kelpaa! Mahdollisimman paljon rahaa vaan killalle.

+ Oon vaan hyvä.

KiltaCV:
Kiltakoriste - titteli (Saija - 2017)
Saunamajuri(tar) 2016

Iida Mäkinen

Pestit: Tapahtumatoimari

Moromoro!

Oon Iida, toisen vuoden tijolainen ja nykyään myös yksi kiltiksen vakiokoristeista (Jokela S. 2017). Hallitustoiminta kiinnostaa kovasti ja veikkaisin tämän pestin sopivan tälle tytölle parhaiten!

Erilaisten tilaisuuksien järjestäminen ja hommien organisointi on ollut aina sellasta mitä oon tykänny tehä. Mitään virallisia meriittejä tapahtumien järjestämistä ajatellen mulla ei oo nimetä, mutta vuosien mittaan järjestetyt lukuisat tyttöjen illat ovat kartuttaneet kokemusta (ja pitkäjänteisyyttä) sen verran, että luulenpa skillsien riittävän erittäin hyvin tähänkin pestiin.

Kiltalaisten ja killan tapahtumien parissa puuhailu on ollut niin kivaa ja mielekästä, että olisi mahtia olla tällä kertaa järjestävänä osapuolena!

KiltaCV:
Tutor 2017

Katri Tuunanen

Pestit: Viestintävastaava

Jipiii!!!!!
Moi, tulin vain tänne tyrkyttämään itseäni viestintävastaavan hommaan. Oon siis Katri, 2. vuosikurssilta.

En fuksina lähtenyt mukaan hallitustoimintaan, ja se jäi hieman nakertamaan(fuksit hakekaa hallitukseen!), mutta nyt motivaatiota onkin sitten kahden vuoden edestä. Haluan antaa oman panokseni killan toiminnan eteen, joten syksyn aikana olen kypsytellyt mielessäni ideaa viestintävastaavan pestistä. Meillä on loistava kilta ja haluan että se näkyy ja kuuluu muillekin!

Tykkään olla perillä kaikesta mitä tapahtuu, ja en tykkää jäädä paitsi mistään. Tahtoisinkin siis parhaan kykyni mukaan pitää jäsenistön ajan tasalla kaikesta toiminnasta ja johtaa tietoa niin, ettei se ainakaan ole hiljaista ja ettei kukaan muukaan jää paitsi mistään.

Aiemmin olen puuhaillut vähän kaikenlaista pientä mikä milloinkin on kiinnosstanut esim. haalaritiimissä ja ESTIEM-tapahtumissa, ja nyt kiinnostelee viestintävastaavan pesti, koska se vaikuttaa hauskalta!

Mulla on myös jonkinasteinen pakkomielle yhdyssanoihin, eli mikäli pääsen vastaamaan killan viestinnästä, voin luvata sen olevan kunnossa ainakin niiden osalta!:))

CV:
2016 Haalaritiimin haalarivastaava
2017 Tutor

Hanna Tahvanainen

Pestit: Tapahtumavastaava

Boom boom boom!

Olen Hanna, opiskelen toista vuotta tietojohtamista ja tällä hetkellä toimin hallituksessa kiltavastaavana. Käyn aktiivisesti erilaisissa tapahtumista, tykkään kiltatoiminnasta ja olen aina valmis kokeilemaan uutta ja jännää. Siksipä nyt haenkin tapahtumavastaavaksi kiltaamme.

Rakastan erilaisten tapahtumien järjestämistä ja jo lukiossa toimin lukiomme juhlatoimikunnassa. Lähiaikoina olen kuitenkin päässyt järjestämään erilaisia tapahtumia lähinnä vain ystävilleni ja haluaisinkin taas päästä organisoimaan laajemman skaalan tapahtumia.

Uskon pystyväni toimimaan sujuvasti yhteistyössä muiden kiltojen kanssa tapahtumia järjestettäessä ja idearikkauteni on varmasti eduksi. Osaan delegoida asioita mutta toisaalta myös valmis tekemään oman osani töistä. Olen lähes riippuvainen kalenteristani, joten suunnitelmallisuuteni on lähes fanaattista. Lisätietona: olen myös semi hyvä leipoja.

Let me here you say way-ooh!

KiltaCV:
Mrs Porno 2016
Ojan enkeli 2016->
Kiltavastaava 2017
Tutor 2017

Noora Raudaskoski

Pestit: Tapahtumatoimari

Heissansaa!

Mä oon Noora ja toinen vuosi menossa tijolla. Kaiken kaikkiaan luentosalien penkkejä on tullut kulutettua jo reilut kolme vuotta ja ajattelin että nyt olisi sopiva aika tutustua hallitustoimintaan ja olenkin päättänyt hakea tapahtumatoimariksi.

Tapahtumatoimari olisi minulle sopiva pesti sillä asioiden suunnitteleminen luonnistuu minulta erinomaisesti. Olen ollut nakkeilemassa useammassa tapahtumassa, joissa olen päässyt auttamaan tapahtumien järjestämisessä. Nämä kokemukset ovat olleet erittäin mukavia ja kasvattaneet mielenkiintoani tapahtumatoimarin pestiin, jossa olisi mahdollisuus päästä olemaan vielä isommassa roolissa tapahtumien suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Kiltacv ammottaa vielä tyhjyyttään, mutta toivottavasti tämä harmittava seikka korjaantuu ensi vuonna.Riku Sundqvist

Pestit: Tapahtumatoimari

Moi vaan! Oon tosiaan Riku ja opiskelen toista vuotta täällä killoista parhaimmassa. Täytyy alkuun tunnustaa, että suorastaan kaduttaa etten viime vuonna hallitukseen hakenut, koska tykkään muuten aktiivisesti käydä killan järjestämissä jutuissa ja löhöillä kiltahuoneella päivät pitkät.

Haen hallitustoimintaan, koska fuksivuonna sivusta seuratesssa alkoi se niin kiinnostaa ja opiskelujen tökkiessä olisi hölmöä, jos en tätä kaikkea ylimääräistä energiaa ja innostusta hyödyntäisi johonkin muuhun järkevään. Tapahtumatoimariksi haen, koska tykkään käydä paljon opiskelijatapahtumissa, nakkeiluhommistakin on kokemusta ja olisi 5/5, jos pääsisi itse vaikuttamaan millaisia tapahtumia ja miten kilta järjestää! Ja koska kyseessä olisi ensimmäinen hallituspestini, toimarihommasta olisi kiva aloittaa ennen kuin suoraan hyppää takki auki miksikään vastaavaksi =))

Koska kilta-cv:tä ei (vielä) plakkarissa ole, lopppun muinainen ylä-savolainen kansanviisaus:

"Tähän voi kirjoittaa mitä tahansa paskaa, kunhan sen päällimäisin ajatus on, että ei haittaa, vaikka on vähän läski."

Susanna Lehtonen

Pestit: Puheenjohtaja

Moi!

Mä oon Susanna, kolmannen opiskelija ja haen ensi vuoden hallitukseen puheenjohtajaksi eli hallituksenmuodostajaksi. Opiskeluvuosia yliopistoissa on yhteensä takana viisi ja oikeastaan alusta asti olen ollut hallitustoiminnassa mukana. Tämä hallitustoiminta on mun rakas harrastus ja täyttääkin ison osa mun vapaa-ajasta. Ja mä tykkään!! :D

Meidän kilta on näiden vuosien varrella tullut tutuksi ja tärkeeksi. Tästä syystä mä haluun jatkossakin olla vaikuttamassa killan asioihin ja siihen että meillä on näin kivaa! Koen, että nyt tulevalla kaudella puheenjohtajan pesti on just se mulle oikee ja sopivin pesti, koska haluun kehittää kiltaa ja ylläpitää perinteitä, etenkin nyt isojen muutoksien lähestyessä meidän yliopistolla.

Muutama sana vielä siitä miksi juuri minä. Mulle meidän killan toiminta on kahden hallituskauden ajalta tuttua ja oon sen lisäksi myös ollut kahden muun ainejärjestön hallituksessa sekä toiminut puheenjohtajana meidän haalaritiimissä. Tästä syystä mä tiedän kohtuu hyvin miten hommat pelaa ja puheenjohtajuus -kokemustakin löytyy. Mulla on myös hirveesti intoo tehdä asioita meidän killan eteen ja juuri vähän ns "vakavempienkin" juttujen parissa, vaikka oonkin myös tapahtumien järjestämisestä nauttinut todella!

Loppuun kiltaCV:

2015 Hatin puheenjohtaja
2016 Yritystoimari
2016 Tutor
2017 Tapahtumavastaava
2017 Vuosijuhlavastaava

Saija Jokela

Pestit: Kulttuurivastaava

Moikkulimoikkuliiii!

Eli hei vain kaikille, mun nimi on Saija ja olen päättänyt (ainakin) vielä kerran hakea Man@gerin hallitukseen, koska koen sen tarjoavan minulle paljon enemmän kuin ottaa. Pitkän pohdinnan jälkeen olen päätynyt siihen, että ensivuoden hallituksessa minulle paras pesti olisi kulttuurivastaava.

Kulttuurivastaavana toimittaisin Harmaa talous -kiltalehden, huolehtisin blogikirjoitusten nakittamisesta ja järjestäisin ainakin yhden kulttuuritapahtuman: 24h Disney maratonin. Kirjoittajan taitojani voi arvostella lukemalla edellisestä kiltalehdestä menestykseksi nousseen, jo jatkotilauksen saaneen Man@ger looks -palstan. Hallituksessa toimiessani en kuitenkaan tyytyisi pelkästään menemään sieltä missä aita on matalin ja suorittamaan vain oman pestini vaatimat tehtävät, vaan osallistuisin mielelläni hallituksen yleisiin tehtäviin, sillä mielestäni hallitustoiminnassa parasta on yhdessä tekeminen.

Lopuksi esitän vielä puljuCV:ni.

Man@ger:

2017 Viestintävastaava
2016 Berliinin rankan ensimmäinen lammas
2016 Kiltisvastaava
2016 Tutor

NMKSV ry:

2017 Sniper

Nico Ylirönni

Pestit: Fuksikapteeni sr.

Heips!

Olen Nico, kolmannen vuosikurssin tijolainen, ja olen koko pienen elämäni tahtonut olla fuksikapteeni, mallia senior. Koen, että tässä pestissä pääsen huutelemaan turhia ideoita hallitukseen, ja kuinka ennen kaikki oli paremmin.

Itsestäni sen verran, että olen ihminen, joka on asustellut maan päällä muutaman vuoden. Ei, en ole avaruusolio, vaikka se olisikin mukavaa.

Yksi tärkeimmistä aspekteista fuksikapteenina on ihmisten johtaminen. Johtamiskokemusta minulle on hieman päässyt kertymään, aina on pakko mainita RUK (K244 ftw btw), jossa olen oppinut kantapäänkautta, kuinka aina on kiire odottamaan. Muita maininnan arvoisia johtamiskokemuksia ja mentorointikokeiluja ovat uintivalmentaja, tukioppilas, ja jokin tutorkin joskus olen ollut.

Mutta miksi minut pitäisi valita tähän pestiin? Olen pyörinyt fuksineuvostossa tämän vuoden, ja tiedän, kuinka korruptuneita henkilöitä siellä on, ja tiedän kuinka lahjoa/kiristää heitä, jotta saan tahtoni läpi. Olen myös lähes diktaattorimaisesti pyörittänyt fuksitoimintaa tämän vuoden, joten jos hallitus haluaa kuulla, kuinka fuksihommia on tehty, olen tähän lähin linkki. Itselleni on kertynyt paljon hiljaista tietoa fuksitoiminnasta, ja haluaisin auttaa tulevaa fuksikapteeni junioria välttämään tekemäni virheet.

Tässä on ainoastaan muutama syy, miksi minut tulisi valita pestiin. Totta kai toisin myös iloisen itseni mukaan hallituksen. Voin istua kokouksissa sanomatta sanaakaan tai huudella hävyttömyyksiä, riippuen tilanteesta. Otan mielelläni nakkeja vastaan, vain jos ne liittyvät fuksitoimintaan, muuten halajan eläköityä rauhassa. En tahdo myöskään kehua itseäni liikaa, mutta osaan keittää kahvia, ja usein keittämäni kahvi on hyvää.

Lopuksi, esitän oman kiltaCV:ni, jotta kaikki näkevät, kuinka olennainen osa olen ollut tietojohtajakilta Man@geria.

2016 Saunatoimari
2016 Tutor
2017 Fuksikapteeni jr.

Jere "Jare" Rantalai

Pestit: Vanha Setä(mies)

Morjens. Meikäläinen on siis Jere, n. vuosikurssi menossa ja olen tyrkyttämässä itseäni hallitukseen hiljaisen tiedon jakajaksi. Vuosia on mennyt kilta-/kerhohassutteluiden parissa jos jonkinmoisessa pestissä ja vielä ei ole ehtinyt eläköitymään. Tämä ei ole myöskään tarkoituksena vielä tulevana vuonna, vaan halua jatkaa löytyy edelleen runsahasti.

Olen huomannut, että puljutoiminta on ollut itselleni todella hyvää vastapainoa opintojen parissa puuhastelulle, välillä tosin on menty vähän liiaksikin opintojen kustannuksella. Haaviin on jäänyt roppakaupalla hyviä muistoja, uutta osaamista ja hyviä kavereita senkin edestä. Toivottavasti pääsee vielä kerran mukaan tekemään killasta vielä eebenimpi yhdessä. 8)

Loppuun vielä meikäläisen puljuCV:

Viini- ja olutkerho Château

Vuokratoimintavastaava 2014
Viestintävastaava 2015
Kerhohuonevastaava 2016
Kerhohuonetonttu 2017

Spinni

Graafikko 2015-->

Teekkarijaosto

Lukkari 2017

Man@ger

Tutor 2013
Nakkikone 2014
Lukkari 2014--->
Sihteeri 2015
Puheenjohtaja 2016
Kiltamörkö 2017
Killan toinen (lomautettu) CTR-sankari

Miikka Heinonen

Pestit: Yritysvastaava

Olen hyvä tähän pestiin koska:
-Olen päällikkö
-Olen pakotettu hakemaan tätä
-Raha kiinnostaa ja valta
-Kontaktin luominen kiinnostaa
-Olen luontainen johtaja
-Jokseenkin ihan nokkela kaveri

Hallituksenmuodostajat ottakaa yhteyttä ;)

Akseli Arvaja

Pestit: lT-vAsTaAvA

Hoi MOi. HaEn iT-vAstAaVaksi kOska OsaAn kÄsiTElLä IiTeEtä jA pEstI kUulOStaa HaUsKaLtA !!!

Elikkä IT-vastaavan paikka kiinnostaa.

Samuli Määttä

Pestit: Alumnitoimari / joku hauska titteli

Jaahas, taas on tullut aika väistyvän puheenjohtajan aloittaa hallitustyrkyt. Kuten tästäkin tyrkystä käy ilmi, ei näiden tarvitse olla mitään virallisia ja kankeita, kaikenlaiset tyrkyt käy!

Puhisvuosi alkaa olemaan päätöksessä, mutta en haluaisi tämän hauskan loppuvan ensi vuonna. Olen ollut jo tietojohtamisen alumnien kanssa tekemisissä, joten alumnitoimarin pesti kävisi minulle mielestäni hyvin. Lisäksi lupaan aloittaa 20v-historiikkiprojektin mikäli minut valitaan ja olla seuraavan puheenjohtajan tukena ja turvana sekä tarjoilla sitä kuuluisaa hiljaista tietoa. Loppuun vielä kiltaCV. Jeejee tästä se lähtee!

Man@ger:
2015 sporttitoimari
2015 tutor
2016 sihteeri, vpj
2016 Viron rankan kolme leijonaa
2017 puheenjohtaja

Spinni:
2016 rahastonhoitaja, vpj
2017 sihteeri

Kiltaneuvosto:
2017 vpj